Norakrava Gradnje d.o.o. sklenila aneks za ureditev žive meje ob 2. tiru

Gre za aneks k aneksu, ki ga je Kolektor našel pod mizo Alenke Bratušek, potem ko ga je z nje umaknila. Zaradi nenavadne barve žive meje bodo potrebna dodatna dela.

Iz kabineta ministrice za infrastrukturo v odhajanju Alenke Bratušek so sporočili, da je bil sklenjen še zadnji aneks v začetni fazi projekta drugi tir, s čimer se lahko gradnja tudi uradno prične.

Podjetje Norakrava Gradnje d.o.o. (op. ur.: ni povezano z medijsko hišo Norakrava) je s projektno družbo 2TDK sklenilo aneks za ureditev žive meje ob obvozni poti, ki bo zgrajena v sklopu aneksa s podjetjem Kolektor, ki je pred meseci padel z mize Alenke Bratušek (aneks, ne Kolektor), miza sama pa je bila kupljena z aneksom k pogodbi o ureditvi notranjih prostorov ministrstva za infrastrukturo.

Gre za 468.000 evrov težak posel, v sklopu katerega bo moralo gradbeno podjetje Norakrava Gradnje porezati živo mejo, ki jo bo ob obvozno pot posadilo podjetje Norakrava Vrtnarija Ltd.

”V podjetju smo bili seveda navdušeni, ko smo dobili posel. Se pa vsi še učimo, saj je vsaka živa meja drugačna, potrebno bo narediti študijo glede pravilne dolžine vejic, se posvetovati s strokovnjaki itd.,” je za naš radio povedal direktor podjetja Norakrava Gradnje.

Če ne bo prišlo do nepredvidenih zapletov, direktor obljublja, da bo živa meja urejena že dve leti po končanju gradnje drugega tira.

Komentarji: 4 "Norakrava Gradnje d.o.o. sklenila aneks za ureditev žive meje ob 2. tiru"

 1. Saint Pepsi | 27/02/2020 ob 10:55 | Odgovori

  Čestitke za odličen posel! Naša inženirska firma brez dejanskih inženirjev trenutno pripravlja predajo izdelave makete poročila revizije okoljevarstvene študije seriji atomiziranih podizvajalcev. Idealno bodo celotno delo in krivdo na koncu nosili nekvalificirani neplačani špudenti iz z nalogami povsem nepovezanih fohov.

  (… kar je bolj kot ne dobesedni opis realnosti. To so moje osebne delovne izkušnje na 2. tiru. Plačan sem bil s kavo in rezino pršuta.)

  • Tudi mi čestitamo podjetju, ki je dobilo posel (nima veze z nami)!

   Pršut in kava? Pa ste prijavili KPK? Na koncu boste 22 let v čuzi, potem bo pa jok.

   • Saint Pepsi | 27/02/2020 ob 18:12 | Odgovori

    Kavno usedlino sem s fiktivno prodajno pogodbo prenesel na družinskega psa. Pes je usedlino pravočasno investiral v BitCoin in ima zdaj več denarja od mene. Kakšen čudež je to gospodarstvo!

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*