NOGOMETNA ATOMSKA BOMBA! Messi bo kariero nadaljeval v Odvetniški pisarni Matoz!

Messi bo združil moči z nogometnim božanstvom! Neuradno: veliki klubi pritiskajo na Uefo, bo moral Matoz igrati z zavezanimi očmi, rokami in nogami?

Na nogometni svet je danes padla termonuklearna bomba!

Lionel Messi bo po novem nosil dres Odvetniške pisarne Matoz!

S tem smo dobili najudarnejši duo v zgodovini nogometa, poznavalci pa v realnem svetu enostavno ne najdejo primerjave za to virtuozno navezo: v španski Marci so tako zapisali, da bi se z nebeškim duom Matoz-Messi lahko kosal le kvartet PeléMaradonaEinsteinCurie!

Messi je ob podpisu pogodbe stopil pred novinarje s solznimi očmi: ”Ne morem opisati svojih čustev, srečen sem bolj kot ob rojstvu svojih treh otrok. Zaradi Matoza sem sploh začel igrati nogomet, njegov poster je visel nad mojo otroško posteljo, zaradi Matoza sem zrasel samo do 150 cm, sedaj pa bova soigralca. Hvala, Franci, ker si me izbral, ne bom te razočaral!”

Messi bo sicer za Odvetniško pisarno Matoz igral brezplačno, saj je že samo omemba Matozovega imena na CV-ju neprecenljiva.

Je pa ob tej bombastični novici završalo v Uefi, veliki klubi so namreč mnenja, da je Liga prvakov postala brezpredmetna, saj je ekipa Odvetniške pisarne Matoz enostavno premočna.

Neuradno se celo omenja možnost, da bo moral Matoz igrati z zavezanimi očmi, rokami in nogami, vendar pa naj bi bila tudi to slaba rešitev, saj se vsi spomnimo legendarnega posnetka iz leta 1984, ko je Matoz s pomočjo jezika preigral celotni catenaccio milanskega Interja.

Komentarji: 2 "NOGOMETNA ATOMSKA BOMBA! Messi bo kariero nadaljeval v Odvetniški pisarni Matoz!"

  1. Zelo dober članek, a žal z malo premalo vpadljivim naslovom, da bi ka na 24ekipa odkupili 😉

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*