Nogomet: prodamo 8-letnega otroka. Naslednji Messi. Z vsemi papirji, dobro ohranjen. Kličite samo resni.

Norakrava se podaja v vode trgovine z belim blagom športnega zastopništva. Tokrat vam na kratko predstavljamo svoj novi biznis. Če kupite pet nigerijskih otrok, vam šestega podarimo.

Na norikravi imamo vedno posluh za dober biznis. Pred časom smo skupaj s portalom 24ur.com in spletno trgovino Balkanski bojevnik maturantom prodajali droge, danes pa nas je podjetniški duh peljal v tihotapstvo in zlorabe otrok nogometne vode.

Odprli smo športno zastopništvo Child trade international, ki je specializirano za prodajo otrok odkrivanje talentiranih mladih nogometašev iz Afrike, ki jih nato pripeljemo v evropske klube.

Ker gre za področje, kjer je v preteklosti prihajalo do številnih zlorab, smo v podjetju Child trade international zavezani k moralni in etični prodaji otrok.

Spodaj zato objavljamo vprašanja naših strank, prek katerih si boste lahko sami ustvarili mnenje o našem novem biznisu.

Pogosto zastavljena vprašanja

  • V Gani sem našel 8-letnika. Mi ga lahko pripeljete v Madrid?

Absolutno ne, saj nismo albanski mafijci ali ISIS, da bi ugrabljali nedolžne otroke. Predpisi Fife določajo, da lahko v tujino prodajamo samo otroke, ki so starejši od 10 let. Intenzivno pa skupaj z evropskimi klubi lobiramo, da bi se ta starost znižala na pet let.

  • Če ni skrivnost, koliko stane en otrok?

V Afriki za otroka plačamo okoli 500 evrov, v Evropi pa se nato prodajajo za nekaj tisočakov.

  • V medijih sem zasledil grozljivo številko: lažnjivi športni zastopniki letno v Evropo pretihotapijo 15.000 otrok, večina od njih nato konča na cestah. Imate tudi vi kaj s tem? Otroka želim namreč kupiti legalno, ker nisem neetični divjak.

Absolutno ne. Mi otroke prodajamo v skladu s pravili Fife – otrok dobi papir, v Evropo moramo preseliti tudi njegovo družino, vaš klub mu mora zagotoviti izobrazbo.

Neuradno oz. z drugimi besedami, tega niste prebrali tukaj: lahko vam zrihtamo otroka tudi ‘pod mizo’, pa še za vas bo ceneje. Družini zaračunamo nekaj tisočakov, češ da bo otroka kupila Barcelona, nato ga deponiramo na ulicah Evrope. Ko ga oblasti registrirajo kot siroto brez papirjev, pa ga lahko prek ene od dobrodelnih organizacij preizkusite v svojem klubu, češ da pomagate begunskim sirotam prek nogomet.

  • Kaj se zgodi z otrokom, če se poškoduje in ne more več igrati nogometa?

Delujemo po principu videno-kupljeno-ni naš problem. Torej, ni naš problem.

  • Imam gradbeno podjetje – bi lahko kupil 20 otrok iz Konga, ki imajo izkušnje v gradbeništvu?

Podjetje Child trade international strogo obsoja neregulirano trgovino z ljudmi, še posebej z otroki. Vaše vprašanje smo poslali na policijo, ker ste nemoralna svinja, ki želi otroka pod pretvezo dobro plačane službe zvabiti v Evropo, kjer bo revež nato žrtev zlorab.

Na norikravi lahko komentirate brez registracije. Kljub temu, da podpiramo absolutno svobodo govora, si boste z idiotskimi komentarji zagotovili enosmerno vozovnico v Sibirijo. Komandant Norakrava bo odgovoril na vse komentarje.

Komentarji: 2 "Nogomet: prodamo 8-letnega otroka. Naslednji Messi. Z vsemi papirji, dobro ohranjen. Kličite samo resni."

  1. 500 € za otroka. Kaj ste nori? Jaz porabim toliko na teden za kokain.

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*