Nobelova nagrada za mir Branku Grimsu!

Akademijo je navdušil s pogumnim bojem zoper Greto. Celemu svetu je pokazal, da so beli moški srednjih let tu, in da se z njihovo prihodnostjo ne bo barantalo!

Dobitnik letošnje Nobelove nagrade za mir je Branko Grims, aktivist in borec za pravice belih moških srednjih let.

V zadnjem času ga je širša javnost spoznala, ker je pred svojim delovnim mestom protestiral zoper Greto, 16-letno dolgoletno poslanko švedskega parlamenta, ki je s svojo platformo poslanke ustrahovala bele moške srednjih let po vsem svetu – kmalu so se mu pridružili beli moški po celi Evropi in ZDA, Grims je postal svetovna ikona.

Za Norokravo je povedal: ”Zame osebno je to izjemna čast, nagrado pa posvečam vsem 57-letnim belim moškim, ki so ob pogledu na Greto doživeli živčni zlom.”

Kdo je Branko Grims?

Grims je že od malih nog vedel, da je drugačen od ostalih.

Je namreč avtist, zaradi česar so ga primitivci in človeški iztrebki že od malih nog zbadali.

Nekateri mediji so se spustili celo tako nizko, da so namigovali, da je Grimsov avtizem posledica alkoholizma njegove mame, zaradi česar naj bi trpel za ”fetalnim alkoholnim sindromom” – takšni primitivizmi samo povedo, kako velik vpliv ima njegov boj za pravice in enakost na celoten svet.

Je tudi izjemno dober po srcu, saj bo denarno nagrado milijon evrov porabil za nakup otoka, kamor se bodo preselili beli moški srednjih let, ki želijo živeti med 17. in 19. stoletjem

Na otoku bodo začeli svojo civilizacijo, ki bo temeljila na svobodi, kuhale in prale bodo ženske, na polju pa bodo delali temnopolti, Azijci in ostali khm khm. Moški se bodo na otoku razmnoževali nespolno.

Kljub kritikam, ki jih je pogosto deležna komisija Nobelove nagrade, gre tokrat Nobel končno v prave roke – prvič po podelitvi nagrade ameriškemu humanitarcu Henryju Kissingerju.

Grims je s svojim bojem navdihnil tudi umetnike – delo David Grims proti Greti Goljat – boj za klimatsko resnico.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*