Nizkotna provokacija Grete: Branku Grimsu prinesla šopek februarskih zvončkov

Grims zvončke vzel in jih dal v vazo, je pa zelo razočaran nad nizkotnim obnašanjem mladih, ki rože trgajo, namesto da bi jih samo gledali.

Svetovna ikona boja proti podnebnim spremembam Greta Thunberg si je privoščila novo nizkotno potezo.

Ob obisku Slovenije je namreč znanemu slovenskemu geologu in lastniku fitnesa centra Manj beri, več kvihtaj Branku Grimsu dostavila šopek sveže nabranih februarskih zvončkov.

Grims, pobudnik akcije ”Rože se gleda, rož se ne trga” je zvončke vljudno vzel in se Greti zahvalil, ob pogledu na uboge rožice pa je bil vidno pretresen.

”Žalosten sem. Že leta in leta preprečujem ljudi, naj rož ne trgajo, naj jih pustijo v naravi, pa se še vedno najdejo nizkotneži, ki moje prošnje enostavno ignorirajo,” je s hlipajočim glasom povedal Grims.

Po nekaterih raziskavah naj bi imele rožice enaka čustva kot ljudje, zato se številni naravovarstveniki že leta borijo za sprejetje zakonodaje, s katero bi se trganje cvetlic tudi uradno prepovedalo.

Razuzdana mladina pa se v lovu na všečke in sledilce na njihove prošnje ne ozira.

Grims je ob srečanju Greto še prosil, naj na socialnih omrežjih preneha z žaljenjem celih skupin ljudi, širjenjem stereotipov in lažnih novic, vendar se je Greta samo zasmejala in ga odslovila s sredincem.

Samo še Bog nam lahko pomaga, svet je namreč v rokah primitivcev in nizkotnežev.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*