Nižja gospodarska rast: Šarec ukinja obvezno zdravstveno zavarovanje

0,6 odstotne točke nižja gospodarska rast. Ukinitev zdravstva je prvi korak, če ne bo zadoščal, sledi prodaja slovenskih dojenčkov.

Kot kaže, bodo letos matere samohranilke, imigranti, homoseksualci, muslimani, bolni in stari pojedli več, kot pridelamo moški podjetniki, zato Urad za makroekonomske študije in gojenje fikusov (UMAR) napoveduje 0,6 odstotne točke nižjo rast.

Premier Šarec je že potegnil nekaj ukrepov, s katerimi bo omilil ohlajanje gospodarstva, prvo je na tnalu zdravstveno zavarovanje.

Šarec: obvezno, dopolnilno – isti k****

Vlada se tako ni odločila za ukinitev dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja, pač pa je ukinila obvezno zavarovanje in s tem naredila konec čakalnim vrstam, država pa bo prihranila milijone.

Premier: ”V enem mahu smo rešili problem korupcije v zdravstvu in problem čakalnih vrst, kar ni uspelo še nobeni vladi doslej.”

Iz Levice sporočajo, da nad predlogom niso navdušeni, in da so zelo razburjeni in na splošno jezni, in da bodo preučili svoj odnos do vlade.

Iz vladnih krogov je še slišati, da bo naslednji korak slovenske države prodaja naših dojenčkov v Nemčijo, ki se spopada s hudih padcem natalitete.

Privatizacija dojenčkov je še v pripravi, takoj, ko bo znanega kaj več, bomo na norikravi o tem seveda poročali, ker smo v službi resnice, pa to.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*