Nigerijski princ: maske bodo prišle, nakazati morate samo še 3 milijarde evrov

Prijazni nigerijski princ, ki je naši državi daroval zaščitne maske, obljublja takojšno dostavo, potrebuje le kratkoročno posojilo zaradi državnega udara.

Slovenija nestrpno pričakuje pošiljko zaščitnih mask, ki nam jih je v znak slovensko-nigerijskega prijateljstva daroval eden od članov nigerijske kraljeve družine.

Pošiljka se trenutno nahaja nekje v Nemčiji, princ Jones Dimka pa je naši vladi sporočil, da je prišlo v Nigeriji do državnega udara, in da potrebuje kratkoročno posojilo treh milijard evrov, s čimer bo odmrznil svoje ogromno premoženje v neki senegalski banki, nato bo lahko plačal bencin za tovornjak, nam bo takoj vrnil posojen denar, maske pa bodo prišle v Slovenijo.

Spomnimo, princ Dimka je pred dnevi kontaktiral našega obrambnega ministra Mateja Tonina prek e-maila in izrazil izredno zaskrbljenost glede stanja v Sloveniji.

Tonin: ”Princ razume, v kakšnih težavah smo, kot nam je napisal, je izgubil svojega očeta v epidemiji zelenih koz, zato nam želi pomagati. Prejšnji teden smo mu že nakazali 10 milijonov evrov, saj so mu ukradli kreditno kartico, zato ni mogel sprovesti pošiljke. Sedaj imamo pač smolo, da je prišlo še do tega državnega udara v Nigeriji, vendar je novo nakazilo za princa že pripravljeno, tako da bodo maske tu čez nekaj dni.”

Četudi Slovenija ne dobi te pošiljke mask, pa ima po Toninovih besedah naša država pripravljene rezervne scenarije: ”Ko smo začeli sodelovati s princem Dimko, se je na nas obrnilo še ogromno drugih dobrotnikov, ki nam želijo pomagati. Nek burundijski poslovnež nam želi recimo nakazati 150 milijard evrov. Tečejo tudi pogovori z nemškim odvetnikom, ki je ugotovil, da sem jaz edini potomec nekega plemiča. Skratka, stvari se premikajo.”

Na svetu je torej še dobrota!

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*