Nestlé zagovornikom višjih davkov in ljubiteljem kinder jajčk zaprl vodo

Vodo so uporabljali, da so ostali pri življenju, življenje pa so uporabljali za ekonomsko škodovanje podjetju, kar ni v skladu s pogoji uporabe njihove aplikacije.

Iz švicarske multinacionalke Nestlé so danes sporočili, da bodo večim uporabnikom njihove aplikacije WaterApp onemogočili dostop do tekoče vode, saj so kršili pogoje uporabe.

Na udaru naj bi bili zagovorniki višjih davkov za korporacije, ljubitelji kinder jajčk ter ostalih produktov konkurenčne multinacionalke Ferrero in pripadniki posebne enote policije za preiskovanje finančnega kriminala.

Predstavnik za stike z javnostmi, korporativni robot XZ-2500: ”Naše stranke so naš največji zaklad. Zato moramo v sklopu politike skrbi za potrošnike poskrbeti, da so vsi sovražni elementi, ki ogrožajo naš obstoj, likvidirani.”

Nestlé je 100-odstotni lastnik svetovnih zalog sladke vode, izbrisani uporabniki aplikacije WaterApp pa se bodo morali sedaj odžejati na Jupitrovi luni Evropa, kjer naj bi bila pod površjem tekoča voda.

Pri tem pa jim ne bo v pomoč podjetje SpaceX Elona Muska, ki je edini ponudnik potovanj na Evropo, saj je Musk v sklopu medkorporacijske solidarnosti izbrisanim osebam prepovedal vkrcanje na vesoljska plovila.

Medtem so iz konkurenčne multinacionalke Ferrero, ki je prejšnji mesec od Novartisa kupila 100-odstotni delež kisika, sporočili uvedbo povračilnih ukrepov – kakšnih, še čakamo.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*