NEODGOVORNO?! Medicinske sestre množično v Dubaj in Zimbabve!

Site korone in dolgih delovnikov odhajajo v tople kraje. Estradniki besni, jih lahko proletarci na plažah Maldivov okužijo s korono? Emirati revnim že prepovedali vstop v državo.

Če ste v teh dneh brskali po socialnih omrežjih, ste zagotovo naleteli na fotografije medicinskih sester, ki se z margarito v eni roki in cigaro v drugi sončijo ob turkiznem morju luksuznih letovišč.

To pa je povzročilo veliko slabe volje med slovenskimi estradniki, ki so pred korono, sivino, dežjem in depresijo Slovenije pobegnili na lepše.

Helena Blagne je tako pred nekaj dnevi na Instagramu čustveno zapisala: ”Nebeški zvok valov in božajoče sonce Bora Bore, ki pa ga nenadoma prekinejo kričeči otroci s kruljenjem v jeziku, ki si ga nihče ne želi slišati na dopustu: ‘Mami, glej, Helena Blagne je tut tuki na morju!’. Za malimi podganicami pa zavaljena medicinska sestra s hladilno torbo in kupom kičastih napihljivih blazin. Grozo! Ljudje božji, bodite odgovorni do zvezdnikov in ostanite doma!”

Koliko medicinskih sester je v teh dneh odpotovalo v južne kraje, ni znano, so pa na ministrstvu za zunanje zadeve povedali, da se z vprašanji o nevarnosti prenosa virusa s proletarca na estradnika nanje obrača vse več zvezdnikov.

”Še enkrat naprošamo medicinske sestre, čistilke, gradbene delavce in prodajalce iz Lidla: bodite solidarni do zvezdnikov in ostanite doma. Nihče od nas si ne želi, da bi se naši pevci in chefi okužili s korono od delavcev, ali še huje, da bi jim proletarci pokvarili počitnice. Je**** mater, pejte u k***, pi*** vam materna,” je povedal Andrej Šter, vodja konzularne službe.

Sindikat medicinskih sester pa je v uradnem odgovoru na kritiko zapisal, da razume očitke javnosti, da pa imajo tudi zdravstveni delavci pravico do oddiha na Karibih, zato, citiramo: “Odjebite.”

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*