NEODGOVORNI STARŠI: beograjski generali rožljajo z orožjem, starši pa otroke silijo v šole?!

Zaskrbljeni otroci pisali Premieru, zaradi strahu pred jugoagresorsko armado ne želijo v šolo. Premier: razmišljamo o nezaupnici staršem.

Otroci so se v teh dneh s prošnjami množično obrnili na Premiera, saj so slovenski starši postali popolnoma neodgovorni.

Jutri naj bi se na zahtevo odraslih v Sloveniji pričela šola, medtem pa iz Beograda iz leta 1991 prihajajo zaskrbljujoče vesti o srbskih generalih, ki naj bi snovali napad na Slovenijo, do katerega bi lahko prišlo že v nekaj urah.

Otroci so v pismu Premieru zapisali: ”Tovariš Premier, ti si naše zadnje upanje. Na vladni spletni strani smo izvedeli, da jugoagresorska armada ta trenutek pripravlja letala, s katerimi bo v nekaj urah napadla našo državo, starši pa se delajo, kot da jugoagresor ne obstaja. Premier, reši nas in zapri šole! Obenem te še prosimo, če nam lahko dobaviš Playstation 5 in Call of Duty: Black Ops Cold War, saj želimo sodelovati v bojih za Slovenijo.”

Premier se je na prošnjo otrok odzval nemudoma: prav v tem trenutku ima posvet z ministrom za zdravje, ki je eden največjih strokovnjakov za obramboslovje v Evropi, ob štirih pa bodo z vlade sporočili dokončno odločitev glede ure, ob kateri bodo sporočili dokončno odločitev glede jutrišnjega odprtja šol.

Naši viri pa so nam še sporočili, da naj bi Premier resno razmišljal o vložitvi nezaupnice staršem, ki so sprejeli odločitev, da se kljub vojnemu stanju jutri odprejo šole.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*