Nekdanja ministrica žarela na gala menedžerskem plesu:) Sintalovi varnostniki so hohštaplerji:(

Razdvojena Slovenija: Maja Makovec Brenčič na dvornem plesu krepila stik z malimi ljudmi, Sintalovi varnostniki pa se norčujejo iz božičnice v obliki copatov (z logom Sintala!).

Slovenija, na eni strani dežela delavnih in skromnih ljudi, ki se dan za dnem požrtvovalno borijo za druge, na drugi pa dežela hohštaplerjev, ki se obnašajo, kot da ne živijo na istem planetu.

Kar dokazuje tudi današnja zgodba.

Maja Makovec Brenčič, bivša ministrica za izobraževanje v Cerarjevi vladi, je brezplačno obiskala super gala dvorno-menedžerski ples Nogometne zveze Slovenije, kjer je skupaj z ostalimi predstavniki delavstva vodila okroglo mizo o obupnem položaju delavcev v nogometu, kjer ogromno poklicnih igralcev mesečno prejme zgolj nekaj sto evrov, ali pa še to ne.

V okrogli mizi je sodelovala še predstavnica anarho-sindikalističnega gibanja Armani Katarina Kresal, ki je opozorila na dejstvo, da se kariera nogometaša konča pri cca. 35-ih, potem pa jih ogromno pristane v revščini.

Janez Škrabec, aktivist, ki se ukvarja predvsem z vprašanjem brezdomstva, pa je dodal, da je potrebno začeti vzgajati že starše, ki morajo na prvo mesto postaviti izobrazbo otroka, šele potem pride na vrsto šport.

Sedaj pa še druga Slovenija.

Uspešno podjetje Sintal (dva milijona evrov dobička) je svoje zaposlene presenetilo z zelo domiselno in luštno božičnico – pripravili so jim vrečko presenečenja, v kateri so bili: čokolada, revija Sintal, rolade, bonboni, piškoti in lični copati s Sintalovim logom.

Sebični varnostniki, ki mesečno prejmejo 1,3 milijona kongoških frankov (!!), pa so zavihali nosove in šli v medije jokat, da želijo denar, saj njihovo podjetje posluje uspešno!

In tu se skriva dualnost Slovenije: na eni strani pohlepni varnostniki, katerih edina ideologija je €, na drugi pa požrtvovalni aktivisti, ki skupaj delajo ZA Slovenijo.

POPRAVEK

V članku je prišlo do napake – v Sintalovi božični vrečki ni bilo bonbonov. Za napako se opravičujemo.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*