Zunaj je sonce, kam na izlet? TOP 3 destincije!

Sem družinski oče in sobota je tu – kam naj peljem svojo družino? V redakciji norekrave smo pripravili nekaj idej za preživetje prijetnega in polnega dneva v družinskem krogu.

Čudovita Koroška: Wellcum – spa za moške

Le streljaj iz Ljubljane vas v prijetnem ambientu v okolici avstrijskega Beljaka čaka zdravilišče za moške Wellcum. Žena in otroci vas bodo počakali na klopci ob Vrbskem jezeru, očetje pa boste za 30 minut, ali pa eno uro, najeli telo dekleta iz revne vzhodnoevropske države, ki je staro toliko kot vaša hči.

Wellcum, the whole family can come.

Nočna Gorica: Klub za moške Modra ostriga

Če vas pot zanese na goriško, v Novo Gorico, pa se le ustavite v klubu za moške Modra ostriga. Ravsanje, rokoborba, žepni bilijard – po napornem delovnem tednu si boste končno odpočili od nerganja žene v družbi pravih moških.

Kam s tečno tastaro in otroci? Stopijo naj do enega od številnih preprodajalcev drog in razmislijo, kaj so v življenju komu naredili, da so pristali tu.

Magični Milano: Club Sadistique

Renesančna katedrala za hči, ena najprestižnejših nakupovalnih ulic na svetu za ženo, stadion San Siro za sina – vi pa si lahko medtem odpočijete v Clubu Sadistique. Kjer vas bodo profesionalci obesili za jajca in potopili v vroč vosek.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*