NASA odkrila slovensko opozicijo, nahaja se v galaksiji Andromeda

Hubblov teleskop našel SD v galaktični marini, kjer si ogledujejo novo plovilo, Levica je sama v medzvezdnem prostoru, SAB in LMŠ pa se ne nahajata na vidnem delu elektromagnetnega spektra.

Astronomi iz ameriške vesoljske agencije NASA so sporočili, da so v naši najbližji galaksiji Andromeda odkrili slovensko opozicijo!

Gre za izjemen dosežek, saj velja odkritje slovenske opozicije za sveti gral znanosti že iz časov starodavnih Sumercev, ki so na glinenih ploščicah pisali o mitski Opoziciji iz Slovenije, ki bo prišla na Zemljo, hodila med revnimi in delavci ter opozarjala na problematiko domov za ostarele, slabega zdravstvenega sistema itd.

Vodja Nasinih astronomov je povedal: ”Opozicijo smo najprej iskali med revnimi, starostniki in bolnimi, saj so naši izračuni pokazali, da je to najverjetnejši kraj, kjer bi se morala nahajati nasprotna stran vlade. Nato pa je sodelavec po naključju v galaksiji Andromeda odkril luksuzno intergalaktično marino in takoj nam je bilo jasno, da smo našli SD.”

Kaj točno počne slovenska opozicija v tem trenutku, še ni jasno, saj se Andromeda nahaja kar 2,5 milijona svetlobnih let od našega planeta.

Se pa na izjemnih fotografijah, ki jih je posnel Hubblov teleskop, vidi delegacijo Social demokratov, ki si v družbi lobistov ogleduje 26-metrsko lepotico s štirimi kabinami, na kateri bo dovolj prostora tudi za skritje dejstva, da so bili od osamosvojitve v šestih slovenskih vladah.

Astronomi so v izoliranem medzvezdnem območju Andromede zaznali tudi Levico, na sliki se vidi njene člane med pripravo pobud in predlogov, vendar pa so jih ostala nebesna telesa žal dala na ignore.

LMŠ in SAB pri Nasi še iščejo, trenutna hipoteza je, da sta izpadli iz vidnega spektra svetlobe in se nahajata nekje med UV svetlobo in Kajmanskim otočjem.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*