Naš dopisnik iz prihodnosti: pa od kje vsi tej begunci iz Irana?

Javil se nam je dopisnik iz oktobra 2020, sprašuje, kakšno monumentalno sranje smo naredili januarja, in kaj je fora teh gobastih oblakov?

Danes zjutraj nas je kontaktiral dopisnik, ki smo ga pred časom poslali v prihodnost.

Trenutno se nahaja v oktobru 2020, kot kaže, pa je prišlo na Zemlji do totalnega sranja.

Dopisnik: ”Mi zna kdo povedati, kateri idiot je 3. januarja ubil iranskega generala Soleimanija, sprožil povračilne ukrepe iranske vlade in nato vrgel šibico na sod smodnika, ki je ležal v morju nafte, poleg skladišča za nuklearno orožje?”

Lahko je biti pameten, ko gledaš nazaj: kako zaboga pa naj bi vedeli, da bo atentat na enega najpomembnejših generalov države v popolnoma destabilizirani regiji, na prepihu štirih svetovnih velesil z nuklearnim orožjem, privedel do apokalipse?

Kot da smo se že kdaj vmešali v notranje zadeve tretje države, sprožili reke beguncev in na koncu na kolena spravili lastno unijo?

Dopisnik je še povedal, da vendarle ni vse slabo: na nebu je namreč zasijalo na desetine sonc, nato pa so se pojavili še gobasti oblaki.

Naročili smo mu, naj si jih ogleda od bližje.

Komentarji: 1 "Naš dopisnik iz prihodnosti: pa od kje vsi tej begunci iz Irana?"

  1. Saint Pepsi | 03/01/2020 ob 19:02 | Odgovori

    Jah, veliko, veliko truda bo še potrebno, da bomo imeli dovolj stimulativno davčno okolje, da bi bili tudi mi deležni bogatih sadov judo-krščanskega zahodnega kapitalizma, ne pa da nas Irak, Iran in Jemen prehitevajo po levi in po desni! Do gdaj še?!

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*