Napoved SESTRIČNE Babe Vange: 20 % padec BDP-ja, v ZDA negativna obrestna mera!

Sestrična je ekonomistka pri IMF-ju, po koronavirusu napoveduje prehod na avtoritarni kapitalizem in konec Splošne deklaracije človekovih pravic.

V redakcijo smo prejeli grozljive napovedi sestrične Babe Vange o svetu po koronavirusu!

Napovedi dr. Mary Vange, ki je zaposlena pri Mednarodnem monetarnem skladu in ni jasnovidna, govorijo o trajnih spremembah, ki jih bo koronavirus pustil predvsem na zahodu.

”Moje mnenje je, da ekonomisti popolnoma podcenjujejo efekt korone na ekonomijo. Še vedno beremo nebuloze, kot je ta, da virus ne bo imel posledic za Indijo, da se bo italijansko gospodarstvo skrčilo za samo 6,5 odstotkov itd.”

Sestrična bolj znane Babe tako meni, da bo padec BDP-ja na zahodu vsaj 20-odstoten, še bolj pa so strašljive njene napovedi glede sprememb družbene ureditve.

Sestrična: ”Najbrž ste opazili PR kampanjo bogatašev, ki ljudem pošiljajo maske in zaščitno opremo v vrednosti nekaj milijonov evro, kar je kaplja v morje njihovega skorajda neobdavčenega bogastva. S tem si kupujejo politični kapital in neposredni vstop za krmilo človeške družbe, kar bodo izvedli ob ploskanju ljudi.”

Zaradi koronavirusa naj bi države, tako Vanga, še dolgo časa ostale v pol izrednih razmerah, s čimer se bo naša družba transformirala v avtoritarni kapitalizem po vzoru azijskih držav.

”Bodite prepričani: račun za korono bodo plačali revni v obliki konca delavskih pravic in deregulacije delovne zakonodaje,” je povedala znana ekonomistka.

Konec naj bi bilo tudi s Splošno deklaracijo človekovih pravic.

”Avtoritarne države bodo brez posledic uporabljale silo nad svojimi državljani, manjšinami in begunci, kar bodo argumentirale z izrednimi razmerami. Več desetletna strategija ”deli in vlada” pa je poskrbela, da se bo ljudstvo teplo med sabo, medtem pa se bodo bogatuni mastili pri mizi.”

Za konec nam je sestrična Babe Vange pustila še kriptično sporočilo, ki ga ne moremo razvozlati: ”In tu imate tudi odgovor, kako se namerava elita boriti proti globalnem segrevanju: s pendrekom.”

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*