Največji rop v zgodovini Slovenije: delavci z dvema dela prostima dnevoma ukradli 70 milijonov evrov!

Policija izdala tiralico za slovenskimi delavci. Medtem objavljamo srce parajoče zgodbe poštnih nabiralnikov, ki so bili najbolj oškodovani.

Danes pomoči se je v Ljubljani zgodil najbolj drzen rop v zgodovini naše države.

Policija je za naš radio povedala, da so v proračun vstopili gradbeni delavci, prodajalci, varilci in varilke, skladiščniki in frizerji ter s pištolo prisilili osebje, da jim je izročilo 70 milijonov evrov.

Zločin je prvi opazil poštni nabiralnik Forza Invest 2 Ltd, davčni begunec, ki je moral zaradi previsokih davkov zapustiti našo državo in zaprositi za azil na Karibih – zjutraj je obiskal slovenski proračun, da bi preveril, če so šle subvencije skozi, nato pa je doživel šok.

”Ne vemo, kaj bomo. Davčna mi je za petami, odpiramo že 43. firmo ta mesec, delavci pa se medtem luftajo v družinskem krogu,” je za naš radio povedal g. Invest 2 Ltd.

Policija je takoj izdala tiralico za 890.000 osebami, neuradno pa naj bi v Portorožu in na Bledu že aretirali prve osumljence – nonšalantno so se namreč z družinami tja odpravili na sladoled in kremšnite.

O ropu stoletja vas bomo še obveščali, naše misli in molitve pa so z vsemi oškodovanimi poštnimi nabiralniki in njihovimi svojci.

Komentarji: 1 "Največji rop v zgodovini Slovenije: delavci z dvema dela prostima dnevoma ukradli 70 milijonov evrov!"

  1. Na tiralici ne sme manjkati znesek nagrade …
    ~
    … in dobronamerni napotek: “Pucaj prvi!”

    A ker je stripovska kultura nizka, je ekonomska še nižja … v vesolju je vse povezano: zamah mačka z repom v Šiški – povzroči kolcanje slonu v Kongu, in rjavenje pantov na kajmanskem kaselcu … rja povzroča tetanus … in ta zastrupi izplačevalca nagrade.
    Pa smo tam … pazite na mačka!

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*