Najtoplejši januar v zgodovini: strokovnjak za fitnes svetuje, kako v toplem zimskem sončku razgibati telo!

Nabiranje januarskih zvončkov za starejše, potapljanje na dah v Triglavskih jezerih za tiste bolj drzne. In otresanje gobca.

Letošnji januar nas je razvajal s soncem in prijetnimi temperaturami, ki so bile kar tri stopinje Celzija višje od povprečja!

Strokovnjak za fitnes Branko Grims nam je zato pripravil nekaj nasvetov, kako izkoristiti podnebne spremembe in bližnji konec človeške civilizacije v svoj prid ter že februarja na koprski plaži šminkirati s popolno postavo!

Otresanje gobca

Otresanje gobca je sijajna vaja za čeljustne mišice. Če ne veste, kako pravilno otresati gobec, stopite na Twitter profil Branka Grimsa, kjer vam bo pokazal pravilno izvedbo te zanimive vaje.

Za otresanje gobca ne rabite posebne opreme, zgolj Georga Sorosa, imigrante, podnebne spremembe in feministke.

Zgorel je Notre Dame, pravite? Čas za vadbo: požgale so ga lezbične-muslimansko-komunistične-veganske-udbo feministke!

Mešanje dreka

Potrebujete samo vedro, kuhalnico in nekaj litrov verbalne diareje. Pri mešanju dreka deluje predvsem ramenski obroč, raztegnejo pa se tudi bicepsi in tricepsi.

Grims: ”Gre za vajo, ki vsaj v našem fitnes klubu Parlament predstavlja osnovo za lepo in izklesano telo. Poanta te vaje je, da v vedro zmečeš drek in neke popolnoma obskurne teme ter pričneš mešati najprej v levo nato pa v desno. Ko si zmešal dovolj govna, ga serviraš ljudstvu, ki se tako ne ubada s pomembnimi zadevami, ampak raje brodi skozi iztrebke. Ti pa v naslonjaču čakaš na naslednjo plačo.”

Blefiranje

Osnova za vse fitnes navdušence.

Včeraj si javno izjavil, da so imigranti za Evropo dobri, danes pa praviš, da imigracije pomenijo konec civilizacije? 1, 2, 3 BLEF, 1, 2, 3 BLEF in tako naprej do 15. v mesecu, ko pride plača.

Ali pa z druge strani: okličeš se za socialista in prijatelja revnih, nato pa s sinovoma zganjaš korupcijo, pred katero se skrije večina centralnoafriških diktatur? 1, 2, 3 BLEF, 1, 2, 3 BLEF in tako naprej do Cipra.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*