Najemniki bodo danes ob 12:00 izvedli masovni harakiri

Upajo, da bo ritualni samomor samurajskih bojevnikov pomiril bogove prostega trga, ki jih v snegu mečejo na cesto. Katane bo dobavila gospodarska zbornica.

Danes ob 12:00 bomo lahko na glavnih trgih slovenskih mest spremljali pravi spektakel!

Slovenski najemniki so se namreč odločili za skupinski samomor, saj zaradi upada dohodkov ne morejo več plačevati najemnin, ki so že tako in tako med višjimi v Evropi.

Po podatkih ekonomistov so najemniki razjezili bogove prostega trga, saj so z ekstravagantnimi nakupi ta drage salame, dvoslojnega toaletnega papirja in celo izletom na morje evidentno živeli prek svojih zmožnosti, namesto da bi dajali na stran denar za primer svetovne epidemije.

Anonimni oče dveh otrok nam je povedal: ”Naša družina je živela zelo razsipno – zadnjič je žena v štacuni kupila kupila meso, čeprav bi brez problema živeli od kruha in vode. Sedaj upava, da bo najin harakiri pomiril bogove, potiho pa si želiva, da bi bogovi nato tudi znižal najemnine. Vendar jih v nič ne siliva, prosti trg je vsemogočen, najprej se moramo žrtvovati, potem pa naj presodi, če je bila naša žrtev dovolj.”

To je tudi upanje številnih drugih najemnikov, ki se bodo danes zatekli k japonski praksi častnega samomora, kjer so samuraji vzeli katano, si prerezali trebuh in nato s svojo krvjo zagotovili, da so cene zdravil na prostem trgu starodavne Japonske nekoliko padle.

Skupinski samomor slovenskih najemnikov bo prek spletne kamere prenašala Gospodarska zbornica Slovenije, ki jim je tudi zagotovila obredne katane.

Komentarji: 4 "Najemniki bodo danes ob 12:00 izvedli masovni harakiri"

 1. Saint Pepsi | 26/03/2020 ob 10:50 | Odgovori

  Brezplačne katane? Očitno je tudi GZS podlegla boljševizmu.

  • Absolutno, izgleda, da je Lenin vstal iz mavzoleja in prevzel vodenje zbornice …

   • Saint Pepsi | 26/03/2020 ob 11:45 | Odgovori

    Upam, da bodo katane vsaj podarjene na podlagi strogega means-testinga in pod strogim inšpekcijskim nadzorom, da ne bodo razvajeni milenijci izvajali po pet samomorov na osebo.

    • Pri komunizmu, ki danes vlada v svetu, je vse možno … Zadnjič so morali podjetniki s Kitajske celo sami plačati za inštalacijo mrež proti samomorom … Groza!

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*