NAGRADNA IGRA: ovadi občinske ilegalce in si prisluži Okope!

10 ovadb ti prinese majico s sliko Premiera, 50 ovadb pa podpisano izdajo Okopov! Bivši agenti Udbe ne smejo sodelovati, ker so za neumnosti ovajali svoje sodržavljane.

Država je pripravila prav posebno nagradno igro, s katero si lahko popestrite ta sončni vikend!

V skladu z odlokom o prepovedi prehajanja medobčinskih mej lahko tudi vi postanete državni ovaduh in v vašem kraju iščete sovražnike ljudstva iz sosednjih občin!

Ali vaš prijatelj neprijavljen živi pri svoji punci? Ste morda opazili kolesarja, ki po videzu sodeč prihaja iz druge občine, ali pa samo želite nagajati sosedu, ker ima nov avto, s katerim se je odpeljal prek občinske meje?

Oči na peclje, beležnice v roke in bogate nagrade so lahko vaše!

5 ovadb vam prinese brezplačen obvezen ogled Premierove domačije v Grosuplju, za 10 ovadb boste odšli na lov na hamburgerje z Žanom Mahničem, tisti najbolj zavzeti, ki bodo 50 svojih sodržavljanov naznanili policiji in zdravstveni inšpekciji, pa bodo prijeli Premierovo literarno mojstrovino Na okopih ljubezni z osebnim posvetilom Premiera.

Veljavna ovadba mora vsebovati sliko razrednega sovražnika in podroben opis njegovih dejavnosti.

Državljani, ki so imeli kakršne koli stike s prejšnjim režimom, ne smejo sodelovati v nagradni igri, saj je v komunizmu sosed ovajal soseda zaradi idiotskih odlokov, ki jih je sprejela država.

Živel Premier, živela Domovina!

Komentarji: 2 "NAGRADNA IGRA: ovadi občinske ilegalce in si prisluži Okope!"

  1. Saint Pepsi | 04/04/2020 ob 10:32 | Odgovori

    Porabil sem vse zakupljene minute na mobitelu in kuli se mi je posušil, a gauleiterjev urad sprejema tudi odsekane glave?

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*