Nad Postojno zagoreli kresovi: Turki pred vrati!

Postojni se bliža 450 turških konjenikov, s krampi in lopatami bodo uničevali slovensko zemljo! Županov načrt: z ženino napihljivo lutko Buraka jih bodo zvabili za taborsko obzidje okoli cerkve sv. Štefana, zavetnika sužnjev.

Nad Postojno so včeraj po 500 letih spet zagoreli kresovi, ki opozarjajo na prihajajočo turško hordo!

Vojaki sultana Erdogana Veličastnega, šlo naj bi za 450 konjenikov, bodo Postojno dosegli v prihajajočih dneh, v naši sveti deželi pa naj bi ropali, požigali in ugrabljali otroke več kot dve leti!

Tlačani so zato že vzeli v roke bakle, vile in kose, deželni gospod Igor Predjamski pa je včeraj na stanovskem zboru predstavil načrt, s katerim bodo premagali turške bojevnike.

”Turke bomo z napihljivo lutko Buraka Özçivita, ki jo je darovala moja žena, zvabili znotraj taborskega obzidja okoli cerkve, nato pa bomo zapahnili vrata in Turke ujeli! V taborišču jih bomo imeli pod nadzorom 24 ur na dan, ker so naši ujetniki, pa jih bomo lahko porabili tudi za gradnjo drugega tira, saj se nikomur od nas ne ljubi prelagati tistega težkega kamenja,” je povedal Igor Predjamski.

Igor Predjamski je zbranim stanovom še povedal, da se bo v prihajajočih dneh odločalo o preživetju slovenske civilizacije, svoj govor pa je zaključil z bojevitimi besedami: ”Nihče nam ne bo vzel kebaba!”

Komentarji: 1 "Nad Postojno zagoreli kresovi: Turki pred vrati!"

  1. Iz dobro obveščenih krogov sem izvedel, da se na Babnem polju pripravlja odločilni spopad med turškim knezom Recepom Tayyipom Brdavsom in Maršalom Twitom. Člani SDS sicer prepričujejo Maršala naj dobi zamenjavo v Žanu Mahniču, ki je pripravljen prevzeti nase podobno vlogo, kot nekdaj Martin Krpan. Maršalov suknjič je že poln odlikovanj in ni prostora za novo odlikovanje.

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*