Nabiralce regrata verbalno napadel medved

Gozdne živali poslale Šarcu peticijo. Zajčje družine stradajo zaradi nabiralcev regrata. Bo državi uspelo preprečiti nasilje?

Prejšnji teden smo poročali o napovedi gozdnih živali, da bodo letos odstrelile več lovcev kot lani. Za vikend pa je zopet počilo, tokrat med skupino nabiralcev regrata in medvedom.

Na Ljubljanskem barju je skupino ljudi, ki so nabirali normalne količine regrata (polpriklopnik) verbalno napadel medved – šlo naj bi za znanega anarhističnega aktivista Uroša Rjavca.

Ljudi je verbalno napadel znani anarhoaktivist Uroš Rjavec.

Ljubljančani so povedali: “Na šlepar smo metali regrat, ko nas je iznenada napadel popolnoma podivjan medved. Pričel nas je žaliti, češ da krademo hrano zajcem in srnam. Smo šokirani in prestrašeni.”

Živali na drugi strani govorijo drugačno zgodbo. Njihov župan Vlado Srnjak (ki za razliko od nekaterih človeških županov ne izkorišča stisk mater samohranilk) je za naš radio demantiral izjave ljudi. “Idiotski ljudje so zavrteli nazaj kolesje evolucije, saj kolovratijo okoli po vseh štirih kot opice in dobesedno opustošijo travnike.” Na njegov brlog se je tako obrnilo več zajčjih družin, ki so jim avstralopitki popolnoma uničili edini vir hrane.

Premier Šarec se zaenkrat v spor ne meša, saj so evropske volitve tik pred vrati.

Na norikravi lahko komentirate brez registracije. Kljub temu, da podpiramo absolutno svobodo govora, si boste z idiotskimi komentarji zagotovili enosmerno vozovnico v Sibirijo. Komandant Norakrava bo odgovoril na vse komentarje.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*