Na univerzi med.over.net v treh dneh diplomiralo 11.235 mikrobiologov

20 Slovencev je samo včeraj naredilo doktorat iz virologije. Ste vedeli, da česen na vratih ščiti hišo pred koronavirusom? In da koronavirus ne obstaja, ampak gre za zaroto mesnopredelovalne industrije?

V zadnjih tednih je zaradi dogajanja okoli koronavirusa v Sloveniji izjemno naraslo zanimanje za študij mikrobiologije in farmacije.

Iz naše najprestižnejše univerze med.over.net so tako sporočili, da je samo med vikendom iz mikrobiologije diplomiralo kar 11.235 Slovencev!

Rektorica dr. Karmen76 je za naš radio povedala, da se je ogromno študentov odločilo za prepis s študija škodljivosti cepiv na virologijo: ”Cepiva so v zadnjih tednih postala nekoliko ”out”, študentje kažejo več zanimanja za raziskave virusov, tradicionalno pa je seveda močna tudi naša katedra za preučevanje zdravljenja raka z energijskimi piramidami in zajčjimi šapami.”

Narašča pa tudi zanimanje za podiplomski študij: ”Ravno pred 10 minutami smo imeli zagovor doktorata z naslovom Snahe kot prenašalke virusa COVID-19 – zaprite svoje snahe v klet, kjer smo sodelovali tudi z znanstvenimi komentatorji z univerz 24ur.com in demokracija.si.”

Študijsko leto na univerzi med.over.net traja tri dni, tisti najbolj zagnani študenti pa postanejo diplomirani strokovnjaki že v nekaj urah.

Ob tako pridnih študentih se ne gre bati za prihodnost Slovenije, bati se moramo le pršenja letal, ki nad nas spuščajo posebne nanorobote, ki pridejo v možgane, prevzamejo kontrolo nad našim telesom in nas spremenijo v popolne idiote, ki imajo na dosegu prstov vse znanje sveta, nanoroboti pa nas nato prisilijo v gledanje videov mačk in pisanje debilizmov.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*