Na helikopterjih slovenske policije po novem Premierov portret!

Vlada želi pred novim zaprtjem države dvigniti moralo ljudstva! Premier bo simbolično bdel nad državo in čuval narod pred tujimi provokatorji iz Bruslja.

Slovenska policija je danes sporočila, da je iz lakirnice prišel prvi policijski helikopter, ki ga ob strani krasi portret Premiera!

Vlada upa, da bo nova podoba policijskih helikopterjev pozitivno vplivala na moralo naroda, ki je že sit in utrujen od nenehnih napadov Bruslja na našega Premiera.

Jelko Kacin, vladni koordinator za koordiniran prenos davkoplačevalskega denarja v žepe odsluženih birokratov: ”Na vladi smo razmišljali, kaj si narod trenutno najbolj želi. Kolebali smo med cepivom, strokovnim vodenjem epidemije in predčasnimi volitvami. Na koncu smo se odločili, da na helikopterje nalimamo sliko Premiera.”

Državljani so vladno potezo pozdravili, saj je kar 92,9 odstotkov anketirancev v naši spletni anketi odgovorilo, da absolutno podpirajo vključitev Premierovega portreta na policijske helikopterje.

Premier bo s helikopterjev simbolno bdel nad svojimi ovčicami, obenem pa bo njegova podoba služila tudi kot strašilo protirevolucionarnim volkovom, ki v teh dneh skupaj s provokatorji iz Bruslja še posebej vneto spodkopavajo temelje Premierove države.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*