Na evropske ceste prihaja Toyota Hilux s serijsko vgrajenim mitraljezom!

Serijsko 12,7 mm mitraljez, protiletalski top za doplačilo! Podnebna kriza, naraščajoča revščina, vse več državne represije: veliko zanimanje v tako rekoč vseh evropskih državah!

Po večletnih prošnjah potrošnikov bomo na naših cestah končno ugledali znamenito Toyoto Hilux ISIS edition, ki ima tovarniško vgrajen težki mitraljez!

Gre za skoraj neuničljivo in izjemno okretno vozilo, ki je zaslovelo z zmago na veliki nagradi Somalije leta 1988, nato pa je uspešno nastopilo tudi na Grand Prixu po Iraku in Afganistanu ter vzdržljivostni dirki po Siriji.

Iz Toyote so ob napovedi novega pick-upa sporočili: ”Podnebne spremembe, komično-tragična raven dohodkovne neenakosti in vse večja težnja k totalitarnim sistemom nam kažejo, da se na zahodu odpira tržna niša avtomobilov, ki lahko obenem služijo kot orodje revolucije, zato pričakujemo, da bo Toyota Hilux ISIS edition v prihodnjih letih prodajni hit tudi v Evropi.”

Serijsko bo vozilo na voljo s sovjetskim težkim mitraljezom DShK 1938 kalibra 12,7 mm, ob doplačilu pa bo mogoče dobiti tudi protiletalski top in celo metalec ognja.

Podatkov o ceni nam s Toyote še niso sporočili, neuradno pa smo izvedeli, da bo oborožene hiluxe mogoče dobiti brezplačno, pri čemer pa se kupec s pogodbo zaveže, da bo v primeru uspešno izvedene revolucije izbral Toyoto kot glavnega dobavitelja državnih vozil.

Poznavalci avtomobilskega trga sicer odločitev Toyote označujejo kot tvegano, saj menijo, da bodo milijarderji rešili svet in vsem Zemljanom omogočili super kul električne avtomobile za 50.000 evrov, počitnikovanje na Baliju, pozne zajtrke v mondenih restavracijah in držanje za roke ter prepevanjem veselih pesmi okoli tabornega ognja, kar pa so pri Toyoti komentirali z: ”Ahahahahahahahahahahahahahaha.”

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*