Na Brdu vladni posvet z epidemiološkimi strokovnjaki

Kritptošupki kritični do dr. Fafangela. Bodo prodajalci v trgovinah poleg treh hitrih testov potrebovali tudi trgovalni račun za kripto žetone Pyramidium™?

Danes bo na Brdu pri Kranju potekal vladni posvet s strokovnjaki epidemiološke stroke, kjer bo sprejeta dokončna odločitev glede odpiranja države.

Glavni govorci na srečanju bodo kriptošupki, ki so že dalj časa kritični tako do slovenskih strokovnjakov kot tudi do javnosti, ki ne zaupa hitrim testom.

Luka Lah, epidemiolog, forex coach in motivacijski govorec: ”Pravkar se vračamo z mednarodne konference na Baliju, kjer so si bili strokovnjaki za valutno trgovanje in mrežno prodajo čistil enotni: ključ do uspeha so tretjerazredni hitri testi in kriptovalute.”

Neuradno naj bi kriptošupki vladi predlagali, da bi bili hitri testi potrebni za prehod med dnevno sobo in kuhinjo, prodajalci v trgovinah pa bodo poleg treh hitrih testov na dan potrebovali tudi trgovalni račun za kriptožetone Pyramidium™, kjer bodo morali dnevno investirati vsaj 500 evrov.

Vladni posvet bo sicer potekal v luči nedavne afere, v kateri se dr. Mario Fafangel ni strinjal s Premierom – Fafangela na srečanje ne bo, saj se mudi na Golem otoku, kjer poteka znanstvena konferenca z naslovom ”Vpliv ekstremno nizkih temperatur na držanje jezika za zobmi.”

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*