LIGA MRTVAKOV: pred fenomenalno Slovenijo samo še Belgijci!

Premierova strategija odprte igre in popolnega napada se obrestuje, po nizu tedenskih zmag naskakujemo vrh skupne lestvice! Lahko na krilih napadalnega dvojca Hojs-Počivalšek pade tudi Belgija?

Nov nor dan za slovensko šport!

Svetovna zdravstvena organizacija (WHO) je danes objavila skupno lestvico Mrtvaške lige, kjer se je slovenska reprezentanca pod vodstvom selektorja Premiera povzpela na izjemno drugo mesto!

Gre za najvišjo uvrstitev naših fantov na tej lestvici, trenutno imajo pred tretjeuvrščeno Bosno skoraj 100 točk prednosti.

Premier je ob tem monumentalnem dosežku povedal: ”Čestitam fantom, oni so na igrišču, oni dajejo od sebe 110 procentov, kapo in masko dol! Sigurno imamo zmagovalno mentaliteto, zato se z drugim mestom ne bomo zadovoljili. Belgija je daleč pred nami, ampak kdo bi si mislil pred nekaj meseci, da bo mala Slovenija druga na svetu? Nič ni nemogoče, Slovenija gre naprej!”

Uspeh slovenske izbrane vrste ni nepričakovan, o nizu uspešnih tekem smo poročali že pred tedni.

Selektor pa je decembra še dodatno odprl našo igro, s čimer je omogočil hitrejše kroženje žoge med igralci, obrestovala pa se je tudi tvegana poteza, ko je kljub nasprotovanju strokovnjakov celotno obrambno vrsto preselil v napad.

Belgijci imajo trenutno pred našimi fanti 350 točk prednosti, pri čemer pa je njihov selektor pred dnevi povsem spremenil sistem igre in se odločil za klasični zaprti sistem catenaccio.

Sezona se konča aprila – bo takrat na vrhu lestvice Mrtvaške lige vihrala slovenska trobojnica?

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*