Moderator komentarjev na 24ur.com naredil samomor

Po letih bredenja po človeški gnojnici, moderator ni več zdržal. Zadnji žebelj v krsto je zabil članek o imigrantih. Država mu bo postavila spomenik na Prešernovem trgu.

Žalostna vest z enega stebrov svetovnega novinarstva, 24ur.com. Njihov dolgoletni moderator Karel Jung je sinoči storil samomor. Vrgel se je med električne kable v sobi za strežnike, s čimer je za nekaj trenutkov z interneta spravil tudi stran Združenja slovenskih psiho- in sociopatov oz. krajše 24ur.com.

Zakaj?

Kot kaže so leta in leta bivanja v najbolj temačnih kotičkih človeške duše pustile posledice tudi na Jungu.

Sinoči so na 24ur.com objavili nek članek o imigrantih in začela se je tehtna in argumentirana debata o problemih imigracije: ‘soroševci, spizdite in crknite’, ‘janšo v kočevski rog’, ‘globalno segrevanje je načrt reptiljanskih nezemljanov’, ‘delaj od hiša, prek GOOOOGLE?”!#, zaslužiš 2550.000 evro na dan’, ‘kučan crkni’ itd.

Kot kaže, je bilo to za Junga preveč, zakričal je ‘O, kako strašnà slepota je človek!’ in se pognal med električne kable.

Za izbor moderatorjev na 24ur.com sicer POP-TV uporablja najtežje in najbolj elitne preizkuse človekovih psihofizičnih sposobnosti.

Večina moderatorjev tako prihaja iz vrst Mosada, Nase in Seal Team Six.

Kljub temu niso pohabljeni otroci, genocidi in poleti v vesolje s psihološkega vidika nič proti zlorabi, ki jo človeški um prejme v komentarjih 24ur.com.

Kip namesto Prešerna

Državljani Slovenije pa so že pričeli z zbiranjem podpisov za postavitev spomenika moderatorjem na Prešernovem trgu v Ljubljani.

Namesto Prešerna bo tako na osrednjem trgu v Ljubljani stal bakren kip straniščne školjke, ki obenem simbolizira človeški drek, ki ga morajo jesti moderatorji, in morsko školjko, ki je naravni filtrator greznice.

Spomenik moderatorjem internetnih komentarjev

Na norikravi lahko komentirate brez registracije. Kljub temu, da podpiramo absolutno svobodo govora, si boste z idiotskimi komentarji zagotovili enosmerno vozovnico v Sibirijo. Komandant Norakrava bo odgovoril na vse komentarje.

Komentarji: 4 "Moderator komentarjev na 24ur.com naredil samomor"

  1. Ob školjki absolutno manjka metlica. Taka velika! WC papir pa častim jaz.

  2. Kako zelo butasta stran je to

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*