Miselna policija ovadila več tisoč gledalcev Tarče

Obtoženi so miselnih kaznivih dejanja zoper čast in dobro ime vlade, njenih prijateljev in družinskih članov. Pri občanki Kopra so morali zaradi miselne kršitve odloka o zbiranju posredovati celo specialci.

Urad policije za miselne zločine je danes zjutraj sporočil, da so kazensko ovadili 37.276 gledalcev včerajšnje Tarče.

Zoper večino je bila podana kazenska ovadba zaradi kršitve 158., 159. in 160. člena kazenskega zakonika za miselna kazniva dejanja – omenjeni členi prepovedujejo miselno klevetanje in žaljenje oseb znotraj lastne glave.

Z miselne policije so za naš radio povedali: ”Na policiji smo pričakovali nezakonite aktivnosti, zato smo na določenih sinapsah postavili miselne zapore in spremljali promet prek nevronov. Zoper kršitelje smo nemudoma ukrepali.”

Osumljenci bodo v prihodnjih dneh privedeni pred preiskovalne organe ministrstva za resnico, kjer se bodo morali javno opravičiti Premieru in članom vlade.

Največ dela pa so imeli miselni organi pregona včeraj v primorski regiji, kjer je 30-letnica razmišljala o organizaciji protestov zoper vlado, kar pomeni kognitivno kršitev odloka o prepovedi zbiranja in nevarnost za javno zdravje.

Posredovala je specialna enota možganske policije, ki je osumljenko prijela in jo odvedla na ideološko reprogramiranje.

Vojna je mir, svoboda je suženjstvo, neznanje je moč!

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*