Milijarderji nad globalno segrevanje: ohladi se, če ne nadte spustimo prosti trg!

Prosti trg bi lahko globalno segrevanje ugonobil z nizkim davkom na kapitalske donose in deregulacijo okoljske zakonodaje. USPELO: globalno segrevanje crkuje od smeha!

Svetovni milijarderji so včeraj izrazili globoko zaskrbljenost nad globalnim segrevanjem in temu pojavu postavili ultimat.

Bill Gates, najbogatejši Zemljan, je vidno razburjen povedal: ”Globalno segrevanje, dajemo ti šest mesecev časa, da se ohladiš, drugače bomo s povodca spustili prosti trg in te uničili!”

Znanstveniki že dalj časa vedo, da lahko prosti trg zagotovo uniči globalno segrevanje, saj je samo slab približek prostega trga do sedaj uničil že milijarde življenj, en planet in tudi nekaj kubikov vesolja.

S parkiranjem trilijonov na Kajmanske otoke, rezi v socialno državo, privatizacijo zdravstva in ukinitvijo državne regulative za varstvo okolja pa bi skoraj zagotovo ustavili tudi globalno segrevanje, ki bi se zadušilo v izobilju in gospodarski rasti.

Vsekakor upamo, da varuhom človeštva ne bo potrebno poseči po tako drastičnem orožju, je pa že samo omemba prostega trga pri globalnem segrevanju izzvala naval krohota, zaradi česar znanstveniki upajo, da bo počasi crknil od smeha.

Komentarji: 1 "Milijarderji nad globalno segrevanje: ohladi se, če ne nadte spustimo prosti trg!"

  1. Saint Pepsi | 12/02/2020 ob 16:16 | Odgovori

    Dovolj je bilo brezplačnih kosil, naj se to okolje že enkrat nauči delat za svoj denar!

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*