Milica: ”V letu 2020 velik porast miselnih zločinov.”

Komisarji miličniki predstavili poročilo o delu ljudske milice v letu 2020. Velik porast protidržavnega delovanja in provokatorstva, korupcija in gospodarski kriminal skoraj izginila.

Včeraj so tovariši miličniki na tiskovni konferenci predstavili poročilo o delu ljudske milice v letu 2020.

Tovariš komisar Anton Olaj je povedal, da je imela v preteklem letu milica precej dela zaradi izbruha epidemije virusa protidržavnega delovanja, ki se je postopoma širila po vsej državi, virus pa se pospešeno širi še danes.

Tovariš Olaj: ”V letu 2020 smo zabeležili rekordno število miselnih zločinov, skoraj milijon in pol državljanov je storilo vsaj en miselni delikt, kar je seveda posledica virusa protidržavnega delovanja. Miličniki so zaznali, da med populacijo pada znanje o Premierovih junaštvih med osamosvojitvijo, naključno preverjanje spalnic pa je pokazalo, da ima samo 24,92 odstotkov državljanov nad zakonsko posteljo obešen portret našega Premiera.”

Ni pa vse tako črno: kot so povedali miličniki, v letu 2020 ni bilo zaznati niti enega primera korupcije državnih funkcionarjev, prav tako pa je bil opazen strm padec gospodarskega kriminala.

Na konferenci bi morala ljudska milica predstaviti tudi rezultate ankete o splošnem zadovoljstvu državljanov z delom milice, vendar pa morajo iz množice oddanih anket odstraniti tiste, ki so jih oddali miselni prestopniki, s čimer bo zagotovljena reprezentativnost vzorca.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*