Mercedes razvil vizualno blokado revnih

Kamere in posebni kristali v steklih vozniku in potnikom ”izbrišejo” brezdomce, revne otroke in razpadajoče hiše. Mercedes je tako rešil problem revščine.

Ste že kdaj uživali v nedeljski vožnji po podeželju, potem pa vam je dan povsem pokvaril pogled na razpadajočo hišo, pred katero so stali razcapani in umazani otroci?

No, tovarna s petkrako, pardon, trikrako zvezdo iz Stuttgarta je našla rešitev.

Pri Mercedesu so namreč razvili poseben sistem, ki z uporabo laserjev in kristalov v steklu potnikom v vozilu izbriše neprijetne podobe, ki kvarijo pogled na pokrajino in slabšajo razpoloženje.

Glavni inženir nemške tovarne luksuznih avtomobilov Klaus Arschloch: ”Zaenkrat ponujamo paket ”Noj – z glavo v pesku in nasmehom na obrazu”, ki pri potnikih v vozilu ustvari občutek, da je svet lep, in da se povsod cedita med in kokain.”

Potniki v vozilu se bodo tako počutili bolje, živeli bodo manj stresno in najbolj pomembno: ne bodo imeli slabe vesti zaradi tistega poštnega nabiralnika na Kajmanih.

Kljub izjemni tehnologiji pa med lastniki mercedesov ni zaznati nekega zanimanja za ta novi produkt, saj ima večina vgrajen filter za blokiranje revščine že serijsko, v možganih.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*