Medvedka z mladički se je predala policiji – je Šarec po pomoti odstrelil 200 upokojencev?

Policisti so jo pridržali, okoliščine napada še vedno nejasne. Kdo je napadel koga? Je bil Šarčev ukaz o odstrelu upokojencev preuranjen ali so zadaj temnejše sile? Mladiči začasno pri očetu, ki pa je alkoholik.

Saga o medvedki se nadaljuje – danes zjutraj se je medvedka Urša Klemenčič predala policiji.

Okoliščine sobotnega napada še vedno niso jasne. Sprva smo na norikravi poročali, da naj bi šlo za medsosedski spor med 80-letno upokojenko in medvedom Urošem Klemenčičem, možem danes aretirane medvedke, kjer naj bi upokojenka fizično napadla medveda, ki je utrpel lažje podškodbe ob brci v mošnjo.

V ozadju je že več let trajajoč spor zaradi meje, Klemenčič namreč trdi, da je del parcele, na kateri stoji ograja upokojenke, v njegovi lasti.

Premier Šarec je takoj pograbil napad upokojenke in izdal odlok o odstrelu 200 upokojencev kot del pokojninske reforme.

Kakšno vlogo je v napadu igral Šarec?

Kot pa smo danes izvedeli s policije, se zgodba zapleta. Obstaja namreč sum, da je v resnici medved Klemenčič napadel upokojenko, saj ima težave z alkoholom in agresijo, sedaj pa želi napad prevaliti na svojo ženo.

Premier Šarec naj bi nato, neuradno po neuradnih podatkih, zgodbo uporabil za svoje politične cilje in napad prevalil na upokojenko.

Domnevni napad upokojenke je namreč izkoristil za sprejetje pokojninske reforme, s katero je vlada že odstrelila 200 najrevnejših upokojencev, reformo pa bodo po vsej verjetnosti razširili še na revne delavce in brezdomce.

Kakor koli že, priče smo pravi španski žajfnici, ključ do resnice pa zaenkrat skriva medvedka Urša.

Vsekakor pa je jasno, da lahko država upokojencem, ki z lastnimi rokami ustavijo napad medveda, še nekoliko zniža pokojnine.

Na norikravi lahko komentirate brez registracije. Kljub temu, da podpiramo absolutno svobodo govora, si boste z idiotskimi komentarji zagotovili enosmerno vozovnico v Sibirijo. Komandant Norakrava bo odgovoril na vse komentarje.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*