Medkulturna izmenjava: Premier poslal Marežgane v Severno Korejo, na Primorsko prišli prebivalci vasi Kijong-dong!

Dogovor med Ljubljenim vodjo in Kim Jong-unom, s katerim se krepijo vezi med ideološko bratskimi narodi. Zjutraj ganljiv sprejem Premiera v Marezigah, otroci peli, plesali, žene in možje jokali!

V skladu z Dogovorom o medkulturni izmenjavi oz. ideološki reprogramaciji sovražnih elementov med Slovenijo in Severno Korejo so danes v našo državo prišli prebivalci korejske vasice Kijong-Dong, ki bodo odslej živeli v Marezigah.

Kot kažejo podobe z jutranjega sprejema, ki so ga za Premiera pripravili novi Marežgani, so se odlično asimilirali življenju v novi domovini, saj so Premiera pričakali s plesom, petjem in gimnastično točko, kmetje so mu podarili svoj najboljši pridelek, vsi skupaj pa so od ganjenosti jokali.

Han Kwang-song, eden od novih vaščanov Marezig, je za Norokravo povedal: ”Čeprav sta naši deželi tisoče kilometrov narazen, pa življenje v Sloveniji in Severni Koreji ni tako različno. Obe državi sta moderni demokraciji, kjer vlada ljudstvo, ljudje so srečni, narava neokrnjena. Slava Premieru Nosilcu luči, Nezmotljivemu, Tolažniku ubogih in Sodniku krivičnih, slava Mu!”

Nad novimi prebivalci Marezig je navdušen tudi Premier, ki je dejal, da ga je spontani sprejem popolnoma presenetil, da pa gre za jasen dokaz, da vlada dela dobro.

Prvotni prebivalci Marezig so bili medtem poslani v Severno Korejo, kjer se bodo borili proti fašizmu v enem tamkajšnjih rudnikov premoga.

Zaradi uspeha današnje medkulturne izmenjave naj bi si Premier in maršal Kim v prihodnje izmenjala še druge vasi, neuradno pa celo potekajo pogajanja o selitvi Pjongjanga v Ljubljano in Ljubljane na Kamčatko.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*