Medicinski preboj slovenskih zobozdravnikov: prvi na svetu vstavili plombo za kar 10.500 evrov!

Naši zobozdravniki za 800 evrov popravili rekord ameriških kolegov. Pacient se po posegu počuti dobro, na zavetišče za brezdomce se je navadil hitro.

Nov izjemen dosežek slovenskega zdravstva!

Ekipi semi-zasebnih zobozdravnikov je včeraj uspelo pacientu zaplombirati zob v vrednosti kar 10.500 evrov!

Gre za neverjeten preboj na področju stomatologije, s katerim se doseg zobozdravnikov iz vikenda v Portorožu in jadranja po Dalmaciji razširja na vikend na Tenerifih in križarjenje z zasebno jahto po Karibih

Dr. Peter Žaba, dvoživka in vodja ekipe, ki je uspešno izvedla poseg: “Tovrstno tehniko plombiranja smo s kolegi razvili ob Piña coladi na strokovni konferenci na Baliju, kamor nas je poslal UKC Ljubljana. Pri razvoju nas je vodilo osnovno načelo Hipokratove prisege, ki je vzpostavila linearno povezavo med ceno kvadratnega metra vikenda na Bahamih in ceno plombe.”

Poseg sam je sicer trajal zgolj 10 minut, kot je v navadi v slovenskem zobozdravstvu, pa pacientu pred posegom zobarji niso povedali, kakšna bo cena posega, saj so ga želeli presenetiti.

Zaradi varnosti zobozdravnikov so ga sicer pred posegom dali v narkozo – zbudil se je čez tri ure sredi gozda z računom za 10.500 evrov v roki.

Pacient je povedal, da je ekipa odlično opravila svoje delo, da je bila hiša na dražbi prodana že v prvem krogu, da se otroci pri rejnikih počutijo dobro, sam pa se je tudi navadil na zavetišče za brezdomce.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*