Svetovni dan medicinskih sester: medicinske sestre z zahvalami kupile vikend na Korčuli!

Prejele so na tisoče zahval za požrtvovalnost. Nekatere so z všečki plačale račune in kredite, druge pa so si privoščile bolj ekstravagantne nakupe.

Danes obeležujemo svetovni dan medicinskih sester, internet so zato preplavile zahvale medicinskim sestram, ki so v zadnjih mesecih na svojih ramenih nosile celoten zdravstveni sistem.

Iz zdravstvenih ustanov tako prihajajo zgodbe o veselju in radosti, saj bodo medicinske sestre z zahvalami javnosti končno lahko poplačale kredite, račune, otrokom kupile nove obleke itd.

Meri, 56-letna medicinska sestra z uničeno hrbtenico in propadlim zakonom: ”Na svoj Facebook profil sem prejela 16 srčkov in zahval, ker za 700 evrov rešujem zablode neoliberalnega kapitalizma in skrbim, da ima Akrapovič dovolj nizek davek na dobiček. Pred dvema minutama sem vse te zahvale pretopila v vikend na Korčuli.”

Iz vodstva UKC Ljubljana ob tem javnost naprošajo, naj bodo pri deljenju pohval zmerni, saj si ne želijo, da bi sestre postale preveč samozavestne, zaradi česar bi morda pozabile, kje je njihovo mesto v zdravstveni hierarhiji.

Kakor koli že, tudi mi se zahvaljujemo medicinskim sestram, pojdite v Mercator in si z našo zahvalo kupite kaj lepega.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*