Medicinske sestre grozijo: ”Naslednji zdravnik, ki med cepljenjem posname selfie, dobi injekcijo v vrat!”

Za cepljenje s tremi Instagram filtri potrebna ura in pol, če bo vsak Slovenec med cepljenjem posnel selfie, bomo precepljeni do leta 2156.

Medicinske sestre in bratje so danes na Youtubu objavili posnetek, v katerem so s fizičnim nasiljem zagrozili vsem članom zdravstvenega osebja, ki želijo med cepljenjem za korono posneti selfija.

”Prvih stokrat je bilo še smiselno in smešno, sedaj pa se tega poziranja ne gremo več. Vsak naslednji osebek, ki se bo prišel cepit s telefon, bo dobil injekcijo v vrat. Pa to objavite na Instagramu in Twitterju! Hej, sledilci, look at me, injekcijo imam v vratu! Lajki bodo kar leteli,” je v videu povedala medicinska sestra Meri.

V posnetku so razburjeni cepilci postregli še z analizo, ki je pokazala, da bomo Slovenci precepljeni do leta 2156, če bo vsak državljan želel posneti selfie z iglo v rami in nato še selfie z iglo v rami in jesenskim filtrom ter selfie z iglo v rami in virtualnim muckom na glavi.

Iz zdravniške zbornice so grožnjo medicinskih sester sprejeli z ogorčenjem, trenutno pa naj bi potekala pogajanja med obema kastama zdravstvenih delavcev.

Dr. Zdenka Čebašek-Travnik, predsednica zdravniške zbornice: ”Poizkušamo najti kompromis, recimo, da bi imeli poleg cepljenja še lažno medicinsko sestro z lažno injekcijo, kjer bi lahko nato v miru posneli selfije. Upamo, da se bo druga stran strinjala s predlogom.”

Pogajanja bomo spremljali naprej, državljanom pa svetujemo, naj za vsak slučaj ob cepljenju pustijo telefon v čakalnici.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*