Med ljudstvom vre: bo otvoritev IKEE zamaknjena?

Si bo vlada upala izzvati srd potrošnikov, ki potrebujejo nova držala za sekret papir? Ljudstvo poziva vlado k aktivaciji vojske, da bo otvoritev potekalo nemoteno.

Na obzorju je ena največjih vladnih kriz v zgodovini naše države.

Med srednjim in višjim srednjim slojem se namreč razširjajo govorice, da Ikea v Ljubljani ne bo odprla svojih vrat poleti, ampak kakšen mesec kasneje!

Društvo Potrošnik brez meja, ki se bori za pravico potrošnikov do skled iz bambusa in plastičnih desk za rezanje, je v izjavi za javnost povedalo, da se vlada in Združeni narodi igrajo z ognjem.

”Potrošniki so zaenkrat še mirni, bi pa opozorili vlado, da bo prišlo do državnega udara, če Ikea ne odpre svojih vrat najkasneje do julija, ko bodo ljudje potrebovali dišeče sveče za ustvarjanje seksi večernega ambienta ob pitju gin tonica in kul elektronski glasbi,” je povedal Ernest Gevara, predsednik Potrošnikov brez meja in aktivist za konsumerizem.

Potrošniki so na vlado naslovili pobudo, da bi območje BTC-ja razglasili za varnostno območje, kjer bi imela oblast vojska pod poveljstvom generalnega direktorja Ikee.

Tako bi lahko vojaki skrbeli za dezinfekcijo nakupovalcev, potrošniki pa bi bili varni, če se bo epidemija zavlekla v poletje.

Na vladi predlog še preučujejo, jasno pa je, da prav veliko manevrskega prostora nimajo.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*