Marjana Podobnika zasačili na pašniku – preoblečenega v volka!

Domačin na Blokah na pašniku zasačil Marjana Podobnika, ki se je ravno preoblačil v volka. Želi Podobnik prek volkov ponovno vstopiti v politiko? Ali se maščuje Rdeči kapici in ostali druščini, ki so ga izpljunili iz politike?

Včeraj popoldan je domačin z Blok na nekem pašniku zagledal moškega preoblečenega v volka, ki je ravno grizel ovco.

Na njegovo veliko presenečenje je šlo za znanega slovenskega politika in enega od očetov naše države (kar pojasni veliko) Marjana Podobnika.

Domačin je hitro poklical policijo, vendar pa je volk, torej Podobnik, že pred njihovim prihodom oddirjal v gozd, medtem pa kričal: ”Rdeča kapica, plačala boš, vrgel bom vlado in se vrnil na vrh, zapomnite si. Janez, odkupil se ti bom, spet bova prijatelja!!!”

Kdo ali kaj stoji za zverinsko krizo?

Kot torej kaže, Podobnik izkorišča kmete za nov preboj v slovensko politiko, od koder so ga pregnale staroste politike iz 90-ih.

Na policiji so povedali, da samo preoblačenje v volkove ni kaznivo dejanje, bi pa bilo kaznivo, če Podobnik grize in je ovce.

Anonimni kmet z Gorenjske je pred dnevi v svojem pašniku opazil ovco, ki se je vedla zelo nenavadno.

”Odpirala je vrata pašnika in vabila notri volkove. Nato pa se je vanjo zagledal oven in jo želel naskočiti – ovca se je nato postavila na dve nogi in začela klicati nekega Medveda, češ da naj jo pride iskat, takoj. Ne vem, ali je bil Podobnik, posnel sem spodnjo fotografijo.”

Druga ovca z desne bi lahko bil Podobnik. Presodite sami.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*