Mala Mojca podarja plastične zamaške Lidii Glavina

V Sloveniji je še prisotna dobrota. Mala Mojca, ki boleha za levkemijo, prišla na pomoč nekdanji predsednici državnega holdinga. Lidia bo končno dobila avto, ki pritiče njenemu položaju.

V poplavi tragičnih zgodb tokrat vest, ki bo pogrela vaše srce.

7-letne Mojce v življenju ni spremljala sreča. Rodila se je v družino, kjer sta oče in mama oba na minimalni plači, pred pol leta pa je zbolela še za redko obliko levkemije, katere zdravljenje zahteva velika denarna sredstva, ki jih družina nima.

Kljub temu pa Mojce, za razliko od drugih ubogih in bolnih ljudi, ni zaslepil egoizem in materializem, saj ima kljub svoji hudi bolezni še vedno odprte oči za ljudi, ki pomoč potrebujejo še bolj kot ona.

2.0 dizel

Ko je Mojca prebrala zgodbo o Lidii Glavina in njenem Audiju Q3 2.0 TDI, ki ji ga je v enoletno rabo dal Slovenski državni holding, se je zjokala.

”2.0 dizel? V visoki družbi Trsta in Portoroža, kjer se giblje gospa Lidia? Imeli jo bodo za totalno kmetavzarko. Hrvatič ima bentleyja, Kresalova porscha, Lidia pa naj se fura z dizlom? Jokala sem tri dni skupaj, kaj zaboga dela naša država ljudem, kako se obnaša do pomoči potrebnih,” je z jezo v glasu razlagala mala Mojca.

Skupaj s starši se je zato odločila, da zamaške, ki so jih dobri Slovenci zbrali za njeno operacijo, podari Slovenskemu državnemu holdingu.

Mojca: ”Želim, da Lidii kupijo vsaj Audi S5 Cabriolet Quattro z V6 motorjem v biserno roza barvi. Samo moji zamaški ne bodo dovolj, zato pozivam dobre ljudi, naj donirajo sredstva SDH-ju, vsak evro šteje. Namesto da otroku jutri kupite učbenik, dajte raje denar za Lidiin audi.”

Kljub temu, da so kralji današnjega časa puhloglavi ljudje, ki lažejo na življenjepisih in živijo od dela ubogih ljudi, pa dobrota še ni umrla.

Na norikravi lahko komentirate brez registracije. Kljub temu, da podpiramo absolutno svobodo govora, si boste z idiotskimi komentarji zagotovili enosmerno vozovnico v Sibirijo. Komandant Norakrava bo odgovoril na vse komentarje.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*