Magna odpustila ministra Počivalška!

Med delovnim časom je govoril po telefonu, večkrat zamudil na delo, koristil preveč bolniške. Počivalšek pravi, da so pravice delavcev svete, in da gre na sodišče.

Iz Magne Steyr sporočajo, da so včeraj odpustili svojega ministra za gospodarstvo Zdravka Počivalška.

Očitajo mu več nepravilnosti: direktorja Magne naj bi gledal v oči, čeprav imajo delavci jasno navodilo, naj gledajo v tla, saj direktor ne prenese pogleda na umazane delavce.

Med malico naj bi klical domov in preveril stanje svojega bolnega otroka.

Dvakrat pa naj bi celo zamudil, saj je moral (tako se bojda izgovarja Počivalšek) otroka peljati k zdravniku in v šolo.

Izjava Magne: ”Sprva smo bili s človeškim virom Počivalškom zadovoljni, saj nam je zrihtal gradbeno dovoljenje na vodovarstvenem območju – LOL, lakirnico smo postavili na vodi:) Zrihtal nam je tudi subvencije. Nato pa je preživel svojo uporabnost.”

Počivalšek: živimo v turbokapitalizmu, kjer smo delavci roboti

Sedaj že bivši minister Počivalšek se brani, češ da smo ljudje, in da ni nič takšnega, če med delovnim časom pogledaš na telefon.

Prav tako je povedal, da je od svojih delodajalcev pričakoval zdravo pamet in človečnost glede tega, da zamudiš v službo 5 minut, ker imaš bolnega otroka.

Direktorja pa naj bi pogledal v oči, ker mu je na tla padel telefon, in mu ga je pobral – tu priznava, da je bilo njegovo dejanje neprimerno.

Za konec je Počivalšek še povedal: ”Cel svet hiti k 6-urnem delovniku, sproščenost na delovnih mestom postaja normalna, delodajalci otrokom delavcev celo omogočijo vrtec v službi – Slovenci pa barvamo avto dele v obratih iz 19. stoletja.”

Bravo!

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*