Mafija in preprodajalci orožja tožijo poslanca Kordiša, primerjal jih je s slovensko vlado

Cosa Nostra in vojni dobičkarji nad poslanca Levice, njihove aktivnosti je primerjal z afero maske. Sporočajo, da imajo standarde, in da na njihovih seznamih smrti ni obnemoglih starostnikov.

Organiziran kriminal je včeraj vložil kazensko ovadbo zoper poslanca Levice Miho Kordiša, ker je v državnem zboru delovanje vlade med korona krizo primerjal z mafijsko krajo.

Consigliere newyorške mafijske družine Gambino je za STA povedal: ”Ob izbruhu afere maske smo takoj prekinili vse stike s slovensko politiko, saj okoriščanje na račun bolnih in seznami smrti, na katerih so nedolžni starostniki, kršijo naša moralna načela. Da se nas sedaj meša v to greznico, je nedopustno.”

Javila se je tudi Zbornica preprodajalcev orožja, ki obžaluje besede Kordiša, saj ”smo v 90-ih zgledno sodelovali s slovensko politiko, potem pa je stopnja korupcije in nemorale postala za nas prevelika. Javno želimo zato povedati, da nimamo s slovensko vlado že 25 let nič.”

Spomnimo: ob razpravi na parlamentarni komisiji za nadzor javnih financ je Kordiš vladne nakupe medicinske opreme označil za vojno dobičkarstvo, vlado samo pa za organizirane kriminalce.

Kot so za Norokravo povedali pravni strokovnjaki, je Kordiš kršil 159. člen kazenskega zakonika, kjer se primerjava navadnih državljanov z vlado kaznuje z denarno kaznijo ali zaporom do šestih mesecev.

Komentar stranke Levica še čakamo, glede na to, da organiziran kriminal med ljudmi uživa večjo priljubljenost in zaupanje kot vlada, pa pričakujemo padec v javni podpori Levice.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*