LUSTRACIJA: Premier ukazal aretacijo vseh politikov, ki niso bili nikoli člani komunistične partije!

Od predsednikov strank na prostosti samo Premier in Jelinčič, v parlamentu SDS z absolutno večino.

Danes v zgodnjih jutranjih urah je Premier prek TV zaslonov ukazal silam ljudske milice, naj aretirajo vse slovenske politike, ki niso bili nikoli člani Komunistične partije Jugoslavije (KPJ).

S Premierovim ukazom se je tako tudi uradno začel odvijati proces lustracije, s katerim želi Premier iz javnega življenja odstraniti politike in državne uradnike, ki niso prebrali Marxovega Kapitala, in so torej potencialni sodelavci zahodnih tajnih služb.

V svojem govoru je Premieri povedal: ”V tem trenutku agenti milice in Službe za državno varnost po državi izvajajo aretacije državnih sovražnikov in provokatorjev. Ne zaupajte nikomur, ki nima v predalu članske izkaznice zveze komunistov oz. komunistične partije. To so neoliberalci, ki so pripravljeni za pet evrov prodati svojo mamo, in ki sovražijo begunce, saj niso bili nikoli v neuvrščenih državah.”

Lustracija je dodobra premešala politične karte v naši ljudski republiki.

V parlamentu je tako SDS prek noči dobila absolutno večino, skrajno levičarska stranka Levica pa je na primer ostala brez vseh svojih članov.

Aretaciji sta se izognila le dva predsednika strank – poleg Premiera še Zmago Jeličnič Plemeniti, ki je tokrat hitel dokazovati, da ni bil samo član jugoslovanske partije, ampak je s Che Guevaro in Fidelom Castrom vodil tudi kubansko revolucijo.

Za konec še opozorilo uredništva Norekrave: oči na peclje, zaupajte samo bivšim komunistom!

Komentarji: 2 "LUSTRACIJA: Premier ukazal aretacijo vseh politikov, ki niso bili nikoli člani komunistične partije!"

  1. Končno bomo lahko svobodni korakali v boljšo prihodnost!
    Tajni agenti so ves čas po ulicah razpihovali težnje, nesklade z premierovo revolucijo!

    Zdaj v roke puške,
    Naj zapoje mitraljez..🇨🇳

  2. Avtor je pozabil omeniti, da je ivan blazni ukazal preimenovanje države v LSRS (Ljudsko stalinistično republiko Slovenijo).

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*