Luč na koncu tunela: rast okužb ni več eksponentna!

Univerza iz Prištine: vladni ukrepi kljub rovarjenju sovražnih elementov zalegli. Okužbe ne rastejo več s krivuljo, ampak ravno vertikalno črto, število prebivalcev pa bo kmalu začelo upadati!

Slovenija diha lažje!

Eksponentna rast okužb s korono, ki smo se jo vsi tako bali, se je spremenila v vertikalno črto, kar pomeni, da je najhujše že za nami!

Novico so sporočili znanstveniki iz univerze v Prištini, ki so javnosti predstavili novo enačbo, ki opisuje število na novo okuženih: ”Prvič v zgodovini matematike se je zgodilo, da je graf eksponentne funkcije dosegel asimptoto. Okužbe sedaj rastejo v skladu s formulo x=(vstavi današnji datum). Z gotovostjo lahko tako rečemo: število okuženih ne raste več eksponentno!”

Odkritje prištinskih znanstvenikov dokazuje, da Premierovi ukrepi delujejo, in da bo korona zahvaljujoč mobilni aplikaciji in polnočnim tiskovnim konferencam kmalu le še oddaljen spomin.

Protirevolucionarno delovanje razrednih sovražnikov, ki so pol leta gledali v zrak, namesto da bi se pripravljali na epidemijo, je bilo tako ustavljeno.

Raper Zlatko, eden od sovražnih elementov, je za Norokravo povedal: ”Kljub temu, da sem od marca po državnih uradih nameščal svoje kadre, lepil trapaste plakate z ruskimi gasilci, organiziral zmagovalni prelet letal itd., namesto da bi se pripravil na drugi val epidemije, mi ni uspelo. Priznati moramo poraz in se vrniti v Premierovo naročje. Premier je dober in nam bo zagotovo odpustil.”

Vlada pričakuje, da so bo število prebivalcev v prihodnjih dneh postopoma zmanjševalo, nekje do februarja pa bo epidemije in prebivalstva tudi uradno konec.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*