Ljudmila Novak v ilegalo, ustanavlja gverilsko skupino Brigada Margaret Thatcher!

Umaknila se je v gore, od koder bo s skupino gverilskih podjetnikov vodila vojno proti Premieru, minimalni plači, sindikatom in LGBT skupnosti!

Ljudmila Novak, bivša predsednica stranke NSi, je včeraj v zapisu na svoji spletni strani napovedala odhod v ilegalo in ustanovitev gverilske skupine Brigada Margaret Thatcher.

“Dovolj kulta osebnosti in poceni populizma, zaradi katerega je Slovenija postala slaba kopija Sovjetske zveze! Proti sindikatom, imigrantom, LGBT-jevcem, minimalni plači in javnemu zdravstvu se lahko borimo brez vojaške retorike grosupeljskega Stalina! Z lepimi in finimi besedami profesionalnih piarovcev! ¡Hasta la privatización siempre,” je zapisala Novakova, ki je v ilegali prevzela gverilsko ime Milton.

Premier se je na provokatorsko potezo Novakove odzval tako kot vedno, z milino in modrostjo izkušenega državnika: ”****** **** *******! ***** ** ****, *** **** in Murgle!”

Z vladnega urada za boj proti kontrarevoluciji (UKOM) pa so sporočili, da bo Novakova od danes od 12:00 naprej tretirana kot neoseba – državljani morajo uničiti njene fotografije, prepovedano bo izgovoriti njeno ime, ljudje s priimkom Novak pa morajo do poldneva spremeniti svoje priimke.

Mnenja glede tega, kakšno nevarnost v resnici predstavlja Brigada Margaret Thatcher za našo državo, so deljena.

Trenutno naj bi se z Novakovo v Julijske Alpe, kjer imajo gverilci štab, zatekli še podjetniki Alojz Akrapovič, Ivo Boscarol in Marjan Batagelj.

Je pa po drugi strani na ulicah Ljubljane opaziti vse več ljudi, ki nosijo majice z njenim obrazom – med slovenskimi levičarji je namreč njena ideologija o bratstvu in enakosti pod dizajnerskim čevljem menedžerja zelo priljubljena.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*