Ljubljana zopet dobiva žico: postaja ograjeno luksuzno naselje!

Znotraj žice dovoljeni samo še hoteli in nadstandardna stanovanja, manj uspešni Ljubljančani se selijo v gozdove, tako kot so se njihovi predniki.

Slovenija dobiva prvo ograjeno in varovano luksuzno naselje!

Mesto Ljubljana se je za ta korak odločilo, potem ko je postalo jasno, da so cene nepremičnin popolnoma ušle izpod nadzora, in da je brez veze ohranjati lažno fasado mesta, kjer lahko živiš s povprečno plačo.

Župan Zoran Janković je prebivalcem mesta, ki živijo v blokih oz. niso uspešni, sporočil, da imajo 24 ur časa, da zapustijo območje Mestne občine Ljubljana: ”Čas je, da se sprijaznimo z dejstvi: Ljubljana ni za navadne ljudi. Zapustite mesto, podajte se v gozdove, kot so to storili vaši pradedje, jejte listje in gozdne sadeže.”

Okoli Ljubljane bodo napeljali žičnato ograjo in zaradi varnosti bogatih in turistov postavili stražne stolpe.

Država bo v prestolnico nato vložila nekaj milijard evrov, saj bogati pričakujejo višji standard storitev, kot ga lahko trenutno nudi Ljubljana.

Kot kaže, je torej stanovanjske krize v Ljubljani konec.

Komentarji: 2 "Ljubljana zopet dobiva žico: postaja ograjeno luksuzno naselje!"

  1. Saint Pepsi | 31/01/2020 ob 11:06 | Odgovori

    Polovični ukrepi! Mojca Kucler Dolinar bi bila zdaj, če bi dobila mandat, že vsaj na 75% svojega programa olepševalnega rušenja in Ljubljana bi bila že skoraj povrnjena v naravno stanje iz leta 1108. Pol Pot se obrača v grobu, resno.

  2. Je pa tole vseeno napredek od leta 1108, ko je v centru Ljubljane lahko živela tudi navadna sodrga …

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*