Ljubljana ohromljena – raja protestira zaradi ukinitve dodatka za delovno aktivnost!

V Ljubljani več kot 300.000 protestnikov iz nižjega in srednjega sloja. Bo država sposobna zavarovati državo pred državljani?

Ljubljana se je danes zbudila v protestno jutro, saj so naše glavno mesto preplavili protestniki iz cele Slovenije, ki so sprva zahtevali, naj vlada ne ukine dodatka za delovno aktivnost, sedaj pa želijo odstop vlade.

Gre za največje proteste v zgodovini Slovenije, kažejo pa na izjemno povezanost raje in solidarnost med nižjim in srednjim slojem.

Sodu so izstrelile dno izjave premiera Šarca, ki je v nedavnih intervjujih povedal, da so v Sloveniji ljudje, ki živijo na sociali, na banki pa imajo milijone – zaradi česar je po premierovi logiki potrebno ukiniti dodatek za delovno aktivnost.

V svojih izjavah je še povedal, da revni ljudje niso dovolj motivirani za delo.

Prizori, ki jih ne bomo pozabili

V Ljubljani se je zbralo prek 300.000 ljudi, žal jih zaradi megle naš helikopter ni mogel fotografirati.

Premier je s svojimi nepremišljenimi izjavami sprožil hurikan solidarnosti, ki ima svoje oko pred parlamentom, počasi pa zajema vso Slovenijo.

V Ljubljani tako z roko v roko protestirajo brezdomci in veleposestniki, matere samohranilke in družine srednjega sloja, imigranti in domoljubi, Akrapovičevi varilci in državni uradniki.

Slovenci so svetu pokazali, kaj pomeni solidarnost – medtem ko na zahodu vlada zakon egoizma in narcisizma, Slovenci skrbimo drug za drugega, saj razumemo, da se lahko jutri vsakdo izmed nas znajde na družbenem dnu!

Komentarji: 2 "Ljubljana ohromljena – raja protestira zaradi ukinitve dodatka za delovno aktivnost!"

  1. Saint Pepsi | 29/10/2019 ob 14:21 | Odgovori

    Naročil sem si kos jagodne torte in čakam na tanke. To je življenje!

    • Zraven paše gin – ko pridejo tanki, pa na juriš! Na Ljubljanski grad, kjer bo dober razgled. Koliko brezdomcev lahko pomendra tank v eni minuti?

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*