Ljubljana: nič več golih psov

Društvo Za otroka gre in društvo Za psa gre dosegla prepoved sprehajanja golih psov. Odslej morajo psi nositi enako ali podobno garderobo kot ljudje. Pes Muri: ”Hvala za gostoljubje, ob prvi priložnosti zapuščam planet Zemljo, pisal sem Rusom, če me odpeljejo na Luno k Lajki.” Srečno Muri!

Sijajna novica za vse štirinožne prijateljčke – od danes naprej bodo nosili obleke! Ker je po mnenju Ljubljančanov evolucija retardirana.

Društvo gre za otroka in psa: goli psi so nemoralni in trpijo

Društvo Za otroka gre in društvo Za psa gre sta združila moči (v Društvo Gre za otroka in psa) in v najlepše mesto na svetu prinesla konec nespodobnim psom, ki pa jih tudi zebe. Svoje mnenje sta predstavila predsednika novega društva, Aleš Primc in Jadranka Juras.

Primc: ”Goli psi so nemoralni. Ste že videli, kako velika jajca ima doga? In kako z njimi opletajo? Opozarjali smo, če legaliziramo poroke med moškimi, se bodo ljudje kmalu poročali s psi in želvami. Preden koga zamika poroka s kokeršpanjelom, bomo temu razvratu naredili konec.”

Jurasova: ”Psi so ljudje, tudi njih zebe in jih je sram, zato je skrajno nemoralno, da jih ljudje ne oblečejo. Zadnjič sem govorila z labradorko, ki je bila nekoliko močnejše postave – veste kakšne travme je doživljala, ker jo je lastnik sili v javno goloto?”

Evolucijo smo vprašali, zakaj ni že po defaultu psom dala obleko princeske, pa nam je na kratko odvrnila: ‘Človeštvo, 200.000 let ste se imeli fino, želim vam srečo, potrebovali jo boste. Veliko.”

Kazni visoke

Za nespodobno razkazovanje bo pes dobil 300 evrov kazni in kartoteko spolnega delikventa, obenem pa bo lastnik prav tako prejel 300 evrsko kazen, en dan pa bo moral hoditi po mestu gol.

Tovrstnih prizorov v mestu, hvala Bogu, ne bo več

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*