Liga mrtvakov: Slovenija trdno na prvem mestu!

Boj med vzhodno Evropo in Balkanom, Slovenija ima 14 točk prednosti pred Madžarsko. Slovenski selektor odpira igro reprezentance, bo z januarjem naša prednost neulovljiva?

Svetovna zdravstvena organizacija (UEFA) je ob prazničnem premoru objavila lestvico Lige mrtvakov, na katero lahko Slovenci pogledamo s ponosom!

Naša reprezentanca bo namreč praznike dočakala kot prva na svetu z neverjetnimi 117 točkami!

Prednost naših pred drugo uvrščenimi Madžari je že zajetnih 14 točk, kar pomeni, da bomo v leto 2021 zagotovo zakorakali kot vodilni na lestvici.

V boju za tretje mesto spremljamo državno prvenstvo Balkana, saj Hrvate, Bolgare in Bosance loči zgolj 7 točk.

Selektor slovenske mrtvaške reprezentance, Ivan Grozni: ”Končno se obrestuje naše nedelo v poletnih pripravah. Naš napadalni dvojec Hojs-Počivalšek igra izjemno nepredvidljivo in kaotično igro, zaradi česar sta nočna mora za nasprotno obrambo. Tu je še mladi Tonin, ki z vrgolijami nase privablja obrambne igralce, nato pa žogo hitro odda naprej in ustvari smrtonosne priložnosti za ekipo. Masko dol pred fanti.”

Strokovnjaki pa poleg izjemnih posameznikov izpostavljajo tudi selektorske sposobnosti trenerja Ivana, ki s konstantnimi menjavami sistema igre skrbi, da je nasprotnik ves čas zmeden in tako ne more razviti svoje igre.

Prav z menjavo selektorja se je začel preporod slovenske mrtvaške reprezentance.

Spomnimo: prejšnjo sezono je Slovenija začela slabo, saj naša ekipa z defenzivno igro ni mogla parirati odličnim Italijanom in Špancem.

Po marčevski menjavi selektorja so naši fantje za tri mesece odšli na priprave, nazaj pa so se vrnili šampijoni!

Neuradno smo izvedeli, da namerava selektor v zimskem delu naskakovati celo neverjeten rekord ekipe iz Bergama, ki je v prejšnji sezoni zbrala neverjetnih 2.000 točk!

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*