LGTB skupnost postala vojaška organizacija, referendum o družinskem zakoniku neustaven!

Referendum bi posegal v varnost naše države. Desnica na nogah, gre za grob poseg v pravico državljana do posega v življenje sodržavljana!

Zvit trik LGTB skupnosti!

Iz Kluba K4 v Ljubljani, kjer je predsedstvo te skupnosti, je danes odjeknila novica, da se je skupina lezbijk, gejev, trans oseb in biseksualcev preoblikovala v vojaško organizacijo!

Gre za prebrisano potezo, s katero de facto prevzemajo nadzor nad našo državo, saj ljudstvo nima suverenosti nad delovanjem vojaških organizacij.

Referendum o družinskem zakoniku je zato neustaven, saj bi posegal v mednarodne zaveze naše države do obrambe Iraka, Libije in Afganistana, ogrožena pa bi bila tudi varnost naše države, ki jo napadajo armade nevidnih imigrantov, samohranilk, brezdomcev, komunistov, Judov, brezposelnih, invalidov in javnih uslužbencev.

Med državljani je seveda zavrelo, saj gre za grob poseg v demokracijo.

Naključen državljan: ”Jasno in logično je, da ne smemo odločati o vojaškem proračunu. Ampak LGTB-jevci niso vojaška organizacijo, so ljudje! Odločanje o privatnem življenju soljudi pa je temelj demokracije.”

Kljub pozivom sodržavljanov se skupnost LGTB ne da.

V sedmi sveženj protikoronskih ukrepov naj bi tako vojaška industrija vrinila prepoved narodnozabavne glasbe in državljanom zaukazala poslušanje elektronske glasbe, ker državna varnost, pa to.

V državi sedaj vlada bojazen, da se bodo v vojaško organizacijo preoblikovali še invalidi in si s tem zagotovili človeka dostojno življenje.

To bi bil še zadnji žebelj v krsto naše demokracije.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*