Levica, roke stran od nepremičninskih agentov!

Levica želi nižati provizije, nepremičninske agencije skočile v zrak in naredile salto z dvojnim vijakom. Nižje provizije so za najemnike in kupce hiš dejansko slabe. Ker jim bo ostalo več denarja in bodo kupovali neumnosti.

Nepremičninski agent – eden najpomembnejših poklicev v naši družbi, ki pa je sedaj napaden s strani Luke ‘Stalina’ Meseca in njegove rdeče armade.

Stalin namreč želi, da bi se provizije, ki jih je potrebno plačati nepremičninskim agentom ob sklenitvi poslov, zmanjšale.

Za koliko?

Kot so izračunali fiziki na Siolu, pri 1.000 evrski najemnini danes posrednik dobi tisočaka od najemnika in tisočaka od lastnika stanovanja. Po novi stalinistični zakonodaji bi dobil največ 4 % letne najemnine – torej zgolj 480 evrov.

A ni to dobro?

Ne, idiot, to ni dobro.

Obstaja namreč možnost, da se bodo nekateri nepremičninski agenti zaradi omejitev v zaslužku temu sila pomembnemu in časti vrednemu poklicu odpovedali.

Tega si seveda ne želimo, saj nepremičninski agenti opravljajo enega najpomembnejših del v družbi – na internet nalagajo oglase za stanovanja in hiše.

Zdaj, ne bi rekli, če bi imeli ljudje dostop do interneta oz. če bi znali sami uporabljati to čudo tehnologije.

Temu ni tako, zato bodimo hvaležni nepremičninarjem, da opravljajo to nevarno delo.

Prav tako so posredniki pri prodaji postavili neprebojni argument, da država ne sme nižati njihovih provizij, dokler ne reši stanovanjskega vprašanja vseh državljanov. Ker … Pač, zato ker.

Na norikravi razumemo: v družbi imamo polno poklicev, ki so popolnoma bedasti in kažejo na zavoženost kapitalizma: reševalec na motorju, gasilec, gorski reševalec, učitelj, vodovodar, smetar. V poplavi tovrstnih pijavk, ki živijo na račun dela drugih, zavarujmo nepremičninske agente.

Ko jih ne bo več, bo prepozno.

Na norikravi lahko komentirate brez registracije. Kljub temu, da podpiramo absolutno svobodo govora, si boste z idiotskimi komentarji zagotovili enosmerno vozovnico v Sibirijo. Komandant Norakrava bo odgovoril na vse komentarje.

Komentarji: 2 "Levica, roke stran od nepremičninskih agentov!"

  1. Haha, bravo!

  2. TristoKosmatihMedvedov | 11/07/2019 ob 11:48 | Odgovori

    Za domovino z nepremičninskimi agenti naprej!!!

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*